• pagetitle pagetitle pagetitle

  Klusjesman Bergen op Zoom

  √ Professioneel en goede klusjesman in Bergen op Zoom
  √ Duurzaam en ambachtelijk kluswerk
  √ Goedkoop uurtarief van €42,- per uur
  √ Flexibel en betrouwbaar

  Meld klus aan

Klusjesman Bergen op Zoom | Duurzaam, Dichtbij, Niet Duur

De klusjesman in Bergen op Zoom komt naar je toe! Blijft jouw kluslijst ook te lang liggen? Kom je er niet aan toe? Is het net die ene klus waar je zelf niet zo handig in bent?
We kennen het allemaal en dat is precies de reden dat de klusjesman van De Klusbakfiets Bergen op Zoom bestaat.
Met ons klusbedrijf vol enthousiaste klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Klusjesman Bergen op Zoom gezocht

Een kraan monteren, afvoer vervangen, keuken plaatsen, badkamer opknappen, een extra ruimte creëren, zolder verbouwen, schilderij ophangen of een lamp vervangen? Onze ervaren klusjesman weet raad met elke klus.

Onze Bergen op Zoomse klusjesman komt graag goed voorbereid bij je langs, dus voorafgaand aan de klus bespreken we samen jouw klus en welke aanpak en materialen daarvoor nodig zijn. Geen gedoe, geen onnodige kosten.

Goede klusjesman Bergen op Zoom

Ons klusbedrijf fietst en klust duurzaam in Bergen op Zoom. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën. Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten. Met kennis van de laatste ontwikkelingen, denken we graag met je mee.

Goedkope klusjesman Bergen op Zoom

De klusjesman van de Klusbakfiets Bergen op Zoom vindt dat klussen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, dus bij ons geen dure voorrijkosten, maar een laag uurtarief van €42,- per uur excl. btw. Mocht het nodig zijn dat wij van te voren bij u langs moeten komen om de klus in te schatten, vragen wij daarvoor eenmalig €42,- excl. btw. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 0164 - 31 19 60 of meld een klus aan.

 • Klusjesman Bergen op Zoom
 • Klusjesman gezocht Bergen op Zoom
 • Goede klusjesman Bergen op Zoom