• pagetitle pagetitle pagetitle

  Klussen in Nijmegen

  √ Vriendelijk en betrouwbaar
  √ Flexibel en klantgericht
  √ Zeer scherp tarief
  √ Professionele afwerking

  Meld klus aan

Klussen in Nijmegen

De klussers van de Klusbakfiets Nijmegen komen naar je toe! Met ons klusbedrijf vol enthousiaste klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Wij zijn van alle markten thuis. Zo hebben wij ervaren schilders, tuinmannen, timmermannen, isolateurs en natuurlijk allround klusjesmannen. Liever een vrouw? Onze klusvrouwen staan voor je klaar.
Daarnaast hebben we ruime ervaring met licht loodgieterswerk en electraklussen tot de meterkast.

Je ziet ons door heel Nijmegen fietsen. Zowel in de binnenstad als de omliggende wijken. Wij komen langs voor het ophangen van een lamp tot aan het compleet verzorgen van een verhuizing.
Zie je onze klussers fietsen? Vergeet niet te zwaaien!

Kijk bij onze FAQ als je een vraag hebt waar je zo snel geen antwoord op ziet staan, of stel hier een vraag en wij zullen binnen enkele werkdagen op je vraag reageren.

Bellen kan natuurlijk ook altijd op 024 - 23 40 450 en volg ons via Instagram en Facebook.

Algemene voorwaarden De Klusbakfiets Nijmegen

Wat klanten van ons vinden

 • Prettig dat men je komt helpen met de kleine klussen in huis. Zo blijft het niet liggen en je hoeft niemand "Dank je wel "te zeggen.Goed geregeld!
  Marie-Louise Tilleman (TillHulp)
 • Veel lof voor hoe de klusbakfiets vakman vandaag m'n afdak heeft rechtgezet, verstevigd, schoongeveegd en schoongespuit.
  Web Willem
 • Wij zijn heel erg tevreden over Bram en zijn mensen die ons zeer vakkundig hebben geholpen met al onze "bijven liggen" klussen! Van een muurschilderen, lampen ophangen tot een wasbak plaatsen alles kan! Zeer betrouwbaar, een man een man, een woord een woord.
  Annemieke Van Lamoen
 • Ik ben erg tevreden over de service die verleend is door Bram, de klusbakfiets Nijmegen. Hij vond snel een mogelijkheid om de klus uit te voeren. Kwam op tijd en heeft het werk netjes en vakkundig uitgevoerd.
  Dennis Berkhout
 • Ik ben zeer tevreden met zowel het meedenken van Bart bij een - minder vaak voorkomende - klus als met het eindresultaat. Daarnaast ben ik van goed advies voorzien rond een andere vraag.
  F Meertens

  • Klussen in Nijmegen
  • Goede klusser in Nijmegen
  • Goedkope klussen in Nijmegen