• pagetitle pagetitle pagetitle

  Klussen in Haarlem

  √ Vriendelijk en betrouwbaar
  √ Flexibel en klantgericht
  √ Zeer scherp tarief
  √ Overleg en advies 

  Bekijk de hele video

Klussen in Haarlem

De klussers van de Klusbakfiets Haarlem komen naar je toe! Met ons klusbedrijf vol enthousiaste klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Wij zijn van alle markten thuis. Zo hebben wij ervaren schilders, tuinmannen, timmermannen, isolateurs en natuurlijk allround klussers. Liever een vrouw? Onze klusvrouwen staan voor je klaar. Daarnaast hebben we ruime ervaring met licht loodgieterswerk en electraklussen tot de meterkast.

Je ziet ons in heel Haarlem. Zowel in de binnenstad als de omliggende dorpen. Wij komen langs voor het ophangen van een lamp tot aan het compleet verzorgen van een verhuizing.

Kijk bij onze FAQ als je een vraag hebt waar je zo snel geen antwoord op ziet staan, of stel hier een vraag en wij zullen binnen enkele werkdagen op je vraag reageren.

Bellen kan natuurlijk ook altijd op 023 - 23 40 940 en volg ons via Instagram en Facebook.

Algemene voorwaarden De Klusbakfiets Haarlem

Wat klanten van ons vinden

 • Vandaag het houtwerk laten vervangen op mijn kruipruimte, prima gedaan! Gert is een prettige, gezellige en kundige man.
  Liesbeth Pinxter
 • Namens buurvrouw op hoge leeftijd wegens lekkage van dakgoot om hulp gevraagd, werd snel en zeer vriendelijk geholpen. Helaas had buurvrouw ineens een andere oplossing waardoor alle vriendelijke inspanning voor nop was. Toch zeer vriendelijk en professioneel, dank.
  Huijsing Books
 • Ze hebben voor ons zwevende planken opgehangen. Professioneel, zeer snel geholpen. Bijzonder aardige mensen. Ontzettend tevreden.
  Monique Wijmans