• pagetitle pagetitle pagetitle

  Klussen in Zwolle

  √ Vriendelijk en betrouwbaar
  √ Flexibel en klantgericht
  √ Zeer scherp tarief
  √ Professionele afwerking

  Meld klus aan

Klussen in Zwolle

De klussers van de Klusbakfiets Zwolle komen naar je toe! Met ons klusbedrijf vol enthousiaste klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Wij zijn van alle markten thuis. Zo hebben wij ervaren schilders, tuinmannen, timmermannen, isolateurs en natuurlijk allround klusjesmannen. Liever een vrouw? Onze klusvrouwen staan voor je klaar.
Daarnaast hebben we ruime ervaring met licht loodgieterswerk en electraklussen tot de meterkast.

Je ziet ons door heel Zwolle fietsen. Zowel in de binnenstad als de omliggende wijken. Wij komen langs voor het ophangen van een lamp tot aan het compleet verzorgen van een verhuizing.
Zie je onze klussers fietsen? Vergeet niet te zwaaien!

Kijk bij onze FAQ als je een vraag hebt waar je zo snel geen antwoord op ziet staan, of stel hier een vraag en wij zullen binnen enkele werkdagen op je vraag reageren.

Bellen kan natuurlijk ook altijd op 038 - 23 40 880 en volg ons via Instagram en Facebook.


Auke Plat, partner Zwolle e.o. 

Wat klanten van ons vinden

 • Prima klusbedrijf! Wandje was in 1 dag geplaatst en geschilderd, geheel volgens de afspraak. De prijs is zeer concurrerend. Top
  kees witteveen
 • Maurits heeft bij ons de trapleuning, een lamp, de toiletrolhouders, toiletborstels, de stofzuiger in de kelder en wat dingen aan de muur opgehangen. Heel fijn! Hij was precies op tijd, heeft het super netjes gedaan en het zit overal strak op de muur. We zouden zeker weer De Klusbakfiets bellen als we kluswerk hebben!
  Yvonne Karst
 • Super snel contact en klusafapraak nog dezelfde week! Het feit dat ze op de fiets komen is al lekker duurzaam, maar de deskundigheid waarmee gewerkt wordt is helemaal geweldig! Ze zijn van alle markten thuis. Ik ben alweer aan het nadenken over de volgende klus! Tot de volgende!
  Marleen Lugt
 • Uiterst tevreden over de service die Chris ons verleende begin dit jaar. Ons kapotte raam werd snel en vakkundig gerepareerd! Daarnaast vroegen wij op de valreep om nog een reparatie waar tevens tijd voor is vrij gemaakt door Chris. Kortom; wanneer nodig zullen wij opnieuw De Klusbakfiets Zwolle benaderen.
  Chantal Chantal