• pagetitle pagetitle pagetitle

  Klussen in Zwolle

  √ Vriendelijk en betrouwbaar
  √ Flexibel en klantgericht
  √ Zeer scherp tarief
  √ Professionele afwerking

  Meld klus aan

Klussen in Zwolle

De klussers van de Klusbakfiets Zwolle komen naar je toe! Met ons klusbedrijf vol enthousiaste klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Wij zijn van alle markten thuis. Zo hebben wij ervaren schilders, tuinmannen, timmermannen, isolateurs en natuurlijk allround klusjesmannen. Liever een vrouw? Onze klusvrouwen staan voor je klaar.
Daarnaast hebben we ruime ervaring met licht loodgieterswerk en electraklussen tot de meterkast.

Je ziet ons door heel Zwolle fietsen. Zowel in de binnenstad als de omliggende wijken. Wij komen langs voor het ophangen van een lamp tot aan het compleet verzorgen van een verhuizing.
Zie je onze klussers fietsen? Vergeet niet te zwaaien!

Kijk bij onze FAQ als je een vraag hebt waar je zo snel geen antwoord op ziet staan, of stel hier een vraag en wij zullen binnen enkele werkdagen op je vraag reageren.

Bellen kan natuurlijk ook altijd op 038 - 23 40 880 en volg ons via Instagram en Facebook.


Auke Plat, partner Zwolle e.o. 

Wat klanten van ons vinden

 • Prima opgelost en goede adviezen gekregen!
  Nini Huizinga
 • Goede service, en pro-actief om zelf reparatie uit te voeren waar nodig. Ook eerst aan ons voorleggen wat de opties zijn en samen bedenken wat de beste optie is gezien onze situatie. Volgende keer weer deze partij als ik een klus heb.
  Arthur Tolsma
 • Elektra aangelegd tuinhuis plus dubbele wand......isolatie dus......perfect en snel met de meest goede interactie met mij......SUPER......
  Martin Voorn
 • Uiterst tevreden over de service die Chris ons verleende begin dit jaar. Ons kapotte raam werd snel en vakkundig gerepareerd! Daarnaast vroegen wij op de valreep om nog een reparatie waar tevens tijd voor is vrij gemaakt door Chris. Kortom; wanneer nodig zullen wij opnieuw De Klusbakfiets Zwolle benaderen.
  Chantal Chantal
 • Zeer aanbevolen. Al drie keer gebruikt gemaakt van de Klusbakfiets en drie keer dik tevreden.
  Marije Versteeg-Mojanaga