• pagetitle pagetitle pagetitle

  Klussen in Amsterdam

  √ Geen parkeerkosten
  √ We komen met de bakfiets
  √ Zeer scherp tarief
  √ Uitstekende service

  Meld klus aan

Klussen in Amsterdam

De klussers van de Klusbakfiets Amsterdam komen naar je toe! Met ons klusbedrijf vol enthousiaste klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Wij zijn van alle markten thuis. Zo hebben wij ervaren schilders, tuinmannen, timmermannen, isolateurs en natuurlijk allround klusjesmannen. Liever een vrouw? Onze klusvrouwen staan voor je klaar.
Daarnaast hebben we ruime ervaring met licht loodgieterswerk en electraklussen tot de meterkast.

Je ziet ons door heel Amsterdam fietsen. Zowel in de binnenstad als de omliggende wijken. Wij komen langs voor het ophangen van een lamp tot aan het compleet verzorgen van een verhuizing.
Zie je onze klussers fietsen? Vergeet niet te zwaaien!

Kijk bij onze FAQ als je een vraag hebt waar je zo snel geen antwoord op ziet staan, of stel hier een vraag en wij zullen binnen enkele werkdagen op je vraag reageren.

Meld nu een klus aan

Bellen kan natuurlijk ook altijd op 020 2101548 en volg ons via Instagram en Facebook.


Reviews van De Klusbakfiets Amsterdam

J.M. Groeneveld
Er is een bestrating aangelegd in de tuin. Bovendien zijn er een klimwand en klimrekken aangebracht. Beide dames waren goed. snel prettig in de omgang en hadden goede adviezen. De prijs is ook echt aangenaam. Een aanrader dus. Mijn tweede kennismaking is ook erg prettig verlopen. Veel boorwerk gedaan. Planken en spiegel opgehangen. Badkamerbenodigdheden aangebracht, lampen vervangen. Alles is heel netjes gedaan door RJ die mij ook geholpen heeft met de aanschaf van de materialen.
Henk Janus
Voor een vastgoedontwikkeling in Amsterdam Centrum heb ik de hulp ingeroepen van De Klusbakfiets Amsterdam . Het gehele pand professioneel geschilderd door Robert Jan . Tuin grondig aangepakt. Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben. Zeker een aanrader !!!!!
Randie Klomp
Via het parool heb ik kennis genomen van De Klusbakfiets Amsterdam. Na 10 jaar werd het hoog tijd om mijn appartement te schilderen. Robert Jan van de Klusbakfiets heeft echt prachtig werk afgeleverd. Naast zijn vakmanschap een zeer bekwame klusser die meedenkt en mij goed geadviseerd heeft .Ik raad iedereen aan die een kluslijst heeft liggen contact op te nemen met De Klusbakfiets Amsterdam
sophie
Robert Jan heeft een extensie gemaakt aan de bestaande balkonkast waardoor er nu ruimte is ontstaan voor de berging van onze twee racefietsen. Het was een uitdagende klus, echt maatwerk, maar Robert Jan is net zolang doorgegaan tot het naar behoren functioneerde. Wij zijn tevreden!
Jeroen Adriaansen
Robert Jan (althans ik denk dat hij zo heet) heeft mij perfect geholpen met dit klusje aan huis. Vriendelijk, vlot, meedenkend en sociaal; kortom goede vaklui. Ik zou ze zeker aanraden.

 • Tuinman in Amsterdam
 • Klusser in Amsterdam
 • Schilder in Amsterdam