• pagetitle pagetitle pagetitle

  Klussen in Amsterdam

  √ Geen parkeerkosten
  √ We komen met de bakfiets
  √ Zeer scherp tarief
  √ Uitstekende service

  Meld klus aan

Klussen in Amsterdam

De klussers van de Klusbakfiets Amsterdam komen naar je toe! Met ons klusbedrijf vol enthousiaste klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Wij zijn van alle markten thuis. Zo hebben wij ervaren schilders, tuinmannen, timmermannen, isolateurs en natuurlijk allround klusjesmannen. Liever een vrouw? Onze klusvrouwen staan voor je klaar.
Daarnaast hebben we ruime ervaring met licht loodgieterswerk en electraklussen tot de meterkast.

Je ziet ons door heel Amsterdam fietsen. Zowel in de binnenstad als de omliggende wijken. Wij komen langs voor het ophangen van een lamp tot aan het compleet verzorgen van een verhuizing.
Zie je onze klussers fietsen? Vergeet niet te zwaaien!

Kijk bij onze FAQ als je een vraag hebt waar je zo snel geen antwoord op ziet staan, of stel hier een vraag en wij zullen binnen enkele werkdagen op je vraag reageren.

Bellen kan natuurlijk ook altijd op 020 - 21 01 548 en volg ons via Instagram en Facebook.

Algemene voorwaarden De Klusbakfiets Amsterdam


Rebecca Kanne, partner Amsterdam e.o.

Wat klanten van ons vinden

 • Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop de klus geklaard is. De klusjesman, Chess, kwam op tijd en had goede adviezen. Hij hield zijn woord, is betrouwbaar en klaarde de (schilder-)klus met een prima resultaat. Fijn is ook de financiele transparantie en alles is in goed overleg gedaan. Ik kom zeker terug!
  Karla Brouwer
 • Ik had een klusje te doen en kwam via Google bij de Klusbakfiets uit. Ben zeer tevreden met de mails over en weer en men kon mij snel van dienst zijn. De Klusjesman heeft mijn klus heel goed uitgevoerd, het was een nette en beleefde man. Kortom ik beveel De Klusbakfiets van harte aan en wanneer ik weer een klusje heb zal ik zeker weer bij de Klusbakfiets aankloppen.
  Desiree Smith
 • Chess heeft bij mij de raamposten van mijn appartement aan de binnenkant geschilderd. De raamposten zien er weer mooi en strak uit. Hij werkt netjes en stug door, neemt amper tijd voor koffie of lunch. Na het schuren vroeg hij om n stofzuiger. En wat ik heel bijzonder vind, hij ruimt zijn rommel achter zich op en neemt dat zelfs mee om weg te gooien.
  Ada Wallien

  • Tuinman in Amsterdam
  • Klusser in Amsterdam
  • Schilder in Amsterdam