• pagetitle pagetitle pagetitle

  Klussen in Amsterdam

  √ Geen parkeerkosten
  √ We komen met de bakfiets
  √ Zeer scherp tarief
  √ Uitstekende service

  Meld klus aan

Klussen in Amsterdam

De klussers van de Klusbakfiets Amsterdam komen naar je toe! Met ons klusbedrijf vol enthousiaste klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Wij zijn van alle markten thuis. Zo hebben wij ervaren schilders, tuinmannen, timmermannen, isolateurs en natuurlijk allround klusjesmannen. Liever een vrouw? Onze klusvrouwen staan voor je klaar.
Daarnaast hebben we ruime ervaring met licht loodgieterswerk en electraklussen tot de meterkast.

Je ziet ons door heel Amsterdam fietsen. Zowel in de binnenstad als de omliggende wijken. Wij komen langs voor het ophangen van een lamp tot aan het compleet verzorgen van een verhuizing.
Zie je onze klussers fietsen? Vergeet niet te zwaaien!

Kijk bij onze FAQ als je een vraag hebt waar je zo snel geen antwoord op ziet staan, of stel hier een vraag en wij zullen binnen enkele werkdagen op je vraag reageren.

Bellen kan natuurlijk ook altijd op 020 - 21 01 548 en volg ons via Instagram en Facebook.

Algemene voorwaarden De Klusbakfiets Amsterdam

Wat klanten van ons vinden

 • Via het parool heb ik kennis genomen van De Klusfiets Amsterdam. Na 10 jaar werd het hoog tijd om mijn appartement te schilderen. Robert Jan van de Klusfiets heeft echt prachtig werk afgeleverd. Naast zijn vakmanschap een zeer bekwame klusser die meedenkt en mij goed geadviseerd heeft .Ik raad iedereen aan die een kluslijst heeft liggen contact op te nemen met De Klusfiets Amsterdam
  Randie Klomp
 • Omdat ik een aantal klusjes nog had liggen waar ik zelf nooit aan ben begonnen, was ik op zoek naar een klusjesman. Met slechte ervaringen in 't verleden met reparateurs / loodgieters was ik aangenaam verrast door dit bedrijf, met name door Robert Jan. Vriendelijk aan de telefoon mijn aanvraag besproken en relatief snel een afspraak gemaakt. Alle klusjes zijn netjes afgemaakt en sneller dan verwacht. Zijn tarieven zijn transparant en de factuur dus daarom ook. Keurig.
  MM
 • Nadat ik op de website een klus had aangemeld, werd ik nog dezelfde avond teruggebeld! Robert Jan en ik hebben toen de in de badkamer te verrichten werkzaamheden besproken. Op zijn verzoek heb ik hem een paar foto’s van hetgeen gedaan moest worden, gestuurd. Een dag later werd ik, zoals door hem toegezegd, door Robert Jan teruggebeld. Hij zei al binnen enkele dagen te kunnen komen om de zaken op te lossen en wilde daarvoor een afspraak met mij maken. Robert Jan heeft alle werkzaamheden kundig en ruim binnen de door hem geschatte tijdsduur naar mijn volle tevredenheid afgerond. Hierdoor heeft Robert Jan mij enkele langslepende zorgen ontnomen! Na afloop hebben wij meteen een volgende klus besproken!
  Erwin Djuly
 • Robert Jan heeft een extensie gemaakt aan de bestaande balkonkast waardoor er nu ruimte is ontstaan voor de berging van onze twee racefietsen. Het was een uitdagende klus, echt maatwerk, maar Robert Jan is net zolang doorgegaan tot het naar behoren functioneerde. Wij zijn tevreden!
  sophie
 • Sanitma: “de klusbakfiets heeft naar wens en volle tevredenheid mijn houten vloer gerepareerd. Op de professionele wijze met de materialen die voorhanden waren voor een schappelijke prijs!”
  Viviane Guda

  • Tuinman in Amsterdam
  • Klusser in Amsterdam
  • Schilder in Amsterdam