• pagetitle pagetitle pagetitle

  Klussen in Zutphen

  √ Vriendelijk en betrouwbaar
  √ Flexibel en klantgericht
  √ Zeer scherp tarief
  √ Professionele afwerking

  Meld klus aan

Klussen in Zutphen

De klussers van de Klusbakfiets Zutphen komen naar je toe! Met ons klusbedrijf vol enthousiaste klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Wij zijn van alle markten thuis. Zo hebben wij ervaren schilders, tuinmannen, timmermannen, isolateurs en natuurlijk allround klusjesmannen. Liever een vrouw? Onze klusvrouwen staan voor je klaar.
Daarnaast hebben we ruime ervaring met licht loodgieterswerk en electraklussen tot de meterkast.

Je ziet ons door heel Zutphen en Warnsveld fietsen. Zowel in de binnenstad als de omliggende wijken. Wij komen langs voor het ophangen van een lamp tot aan het compleet verzorgen van een verhuizing.
Zie je onze klussers fietsen? Vergeet niet te zwaaien!

Kijk bij onze FAQ als je een vraag hebt waar je zo snel geen antwoord op ziet staan, of stel hier een vraag en wij zullen binnen enkele werkdagen op je vraag reageren.

Bellen kan natuurlijk ook altijd op 0575 - 23 40 02 en volg ons via Instagram en Facebook.


Gertijn Scholten, partner Zutphen e.o. 

Wat klanten van ons vinden

 • Zeer tevreden. De klusser kwam op tijd was vriendelijk en deed z’n werk snel en goed. Voor een volgende klus zou ik heb weer vragen.
  patricia
 • Heel tevreden met het resultaat. Kundig, meedenkend en vriendelijke mensen.
  TimDeBanaan
 • Vrolijk als altijd kwam er weer iemand met bakfiets om te klussen bij ons bedrijf. Altijd snappen ze wat we willen en doen ze fluitend hun werk. Heel tevreden.
  Ecolinde
 • Prima en snelle service op maat. Prettig contact.
  I van Dijk