• pagetitle pagetitle pagetitle

  Klussen in Tilburg

  √ Vriendelijk en betrouwbaar
  √ Flexibel en klantgericht
  √ Zeer scherp tarief
  √ Professionele afwerking

  Meld klus aan

Klussen in Tilburg

De klussers van de Klusbakfiets Tilburg komen naar je toe! Met ons klusbedrijf vol enthousiaste klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Wij zijn van alle markten thuis. Zo hebben wij ervaren schilders, tuinmannen, timmermannen, isolateurs en natuurlijk allround klusjesmannen. Liever een vrouw? Onze klusvrouwen staan voor je klaar.
Daarnaast hebben we ruime ervaring met licht loodgieterswerk en electraklussen tot de meterkast.

Je ziet ons door heel Tilburg fietsen. Zowel in de binnenstad als de omliggende wijken. Wij komen langs voor het ophangen van een lamp tot aan het compleet verzorgen van een verhuizing.
Zie je onze klussers fietsen? Vergeet niet te zwaaien!

Kijk bij onze FAQ als je een vraag hebt waar je zo snel geen antwoord op ziet staan, of stel hier een vraag en wij zullen binnen enkele werkdagen op je vraag reageren.

Bellen kan natuurlijk ook altijd op 013 - 23 40 390 en volg ons via Instagram en Facebook.

Algemene voorwaarden De Klusbakfiets Tilburg

Wat klanten van ons vinden

 • Het houten kozijn en de deur van mijn schuur zijn vakkundig hersteld van houtrot door de klusbakfiets Tilburg. De schuur ziet er weer mooi uit. Professionele en vriendelijke dienstverlening.
  anne-karien ketelaars
 • Heb onlangs 4 klussen laten opknappen door de Klusbakfiets: - 3 jonge bomen verwijderen op mijn plaats - verweerd voegwerk van de schansmuur boven het keukenraam bijwerken/repareren - een aantal losse tegels in de keuken opnieuw vastlijmen en bijvoegen - kapot bovenlicht raam in de gang vervangen Alle klussen zijn vakkundig, snel en zeer tot mijn tevredenheid geklaard.
  René de Brouwer
 • Vriendelijk , luisteren naar de klant . Denken mee. Prijsbewust en kritisch. Hebben mij zeer goed geholpen .Komen afspraken na . Kan ze van harte aanbevelen . Groet Sarah
  Sarah Chittenden
 • Snel een afspraak kunnen maken met de aardige mannen van de klusbakfiets. Klus is vakkundig geklaard, netjes afgewerkt. We bellen ze weer als we een klus hebben!
  Joost Verheijen
 • Echt super blij met me nieuwe bar! Heel vriendelijk en goed geregeld 👌🏻
  Roy Owen