• pagetitle pagetitle pagetitle

  Klusjesman Alphen aan den Rijn

  √ Eerlijke klusjesman in Alphen aan den Rijn
  √ Duurzaam en oplossingsgericht
  √ Goedkoop uurtarief vanaf €45,- per uur
  √ Flexibel en betrouwbaar

  Meld klus aan

Klusjesman Alphen aan den Rijn | Duurzaam - Dichtbij

De klusjesman in Alphen aan den Rijn komt naar je toe! Blijft jouw kluslijst ook te lang liggen? Kom je er niet aan toe? Is het net die ene klus waar je zelf niet zo handig in bent?
We kennen het allemaal en dat is precies de reden dat de klusjesman van De Klusbakfiets Alphen aan den Rijn bestaat.
Met ons klusbedrijf vol enthousiaste klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Klusjesman Alphen aan den Rijn gezocht

Een kraan monteren, afvoer vervangen, keuken plaatsen, badkamer opknappen, een extra ruimte creëren, zolder verbouwen, schilderij ophangen of een lamp vervangen? Onze ervaren klusjesman weet raad met elke klus.

Onze Alphen aan den Rijnse klusjesman komt graag goed voorbereid bij je langs, dus voorafgaand aan de klus bespreken we samen jouw klus en welke aanpak en materialen daarvoor nodig zijn. Geen gedoe, geen onnodige kosten.

Goede klusjesman Alphen aan den Rijn

Ons klusbedrijf fietst en klust duurzaam in Alphen aan den Rijn. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën. Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten, we denken graag met je mee.

Goedkope klusjesman Alphen aan den Rijn

De klusjesman van de Klusbakfiets Alphen aan den Rijn vindt dat klussen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, dus bij ons geen dure voorrijkosten, maar een laag uurtarief vanaf €45,- per uur excl. btw. Mocht het nodig zijn dat wij van te voren bij u langs moeten komen om de klus in te schatten, vragen wij daarvoor eenmalig €45,- excl. btw. Deze kosten worden na afronding van de klus verrekend op de totale factuur. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 0172 - 25 50 33 of meld een klus aan.

 • Klusjesman Alphen aan den Rijn
 • Klusjesman gezocht Alphen aan den Rijn
 • Goede klusjesman Alphen aan den Rijn