• pagetitle pagetitle pagetitle

  Tuinman of hovenier Drachten

  √ Professioneel en goede tuinman/hovenier in Drachten
  √ Duurzaam en ambachtelijk tuinwerk
  √ Goedkoop uurtarief vanaf €45,- per uur
  √ Flexibel en betrouwbaar

  Meld klus aan

Tuinman en hovenier Drachten | Duurzaam en Dichtbij

De tuinman of tuinvrouw van De Tuinierbakfiets Drachten komt naar je toe!
Wil jij ook graag genieten van jouw tuin, maar mis je een paar groene vingers of kom je er simpelweg niet aan toe de tuin te onderhouden? Geen nood! Onze tuinman doet het tuinwerk en jullie mogen lekker genieten. We maaien het gras, snoeien bomen en struiken en zorgen voor een kleurrijke en onkruidvrije border. Daarnaast plaatsen we met net zoveel plezier een kastanje houten hek of nieuwe schutting of denken met je mee over een compleet tuinontwerp. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, lokaal en niet duur.

Goede tuinman Drachten gezocht.

De tuinman van de ons tuiniersbedrijf komt in Drachten naar je toe. Dat doen we graag goed voorbereid. We bespreken samen wat deze tuinklus inhoudt, de aanpak en welke materialen daarvoor nodig zijn.
Daarna stappen onze hoveniers op de bakfiets om jouw tuinklus professioneel en met plezier te klaren.

Jouw tuinman van de Tuinierbakfiets fietst en tuiniert duurzaam. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën. Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten.
Met kennis van de laatste ontwikkelingen, denken we graag met je mee.

Goedkope tuinman Drachten.

De tuinman van de Tuinierbakfiets Drachten vindt dat klussen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, dus bij ons geen dure voorrijkosten, maar een laag uurtarief van €45,- per uur excl. btw. Mocht het nodig zijn dat wij van te voren bij u langs moeten komen om de klus in te schatten, vragen wij daarvoor eenmalig €45,- excl. btw. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 0512 - 23 66 19 of meld een klus aan.

Wil jij het hele jaar genieten van een groene en bloeiende tuin? Denk dan eens aan een abonnement voor onderhoud of bemesting van de Tuiniersbakfiets. Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

 • Tuinman Hovenier Drachten
 • Goedkope tuinman Drachten
 • Goede tuinman gezocht Drachten