• pagetitle pagetitle pagetitle

  Klussen in Eindhoven

  √ Snelle reactie
  √ Gezellig en laagdrempelig
  √ Geen klus te klein
  √ Zonder service- en voorrijkosten

  Meld klus aan

Klussen in Eindhoven

De klussers van de Klusbakfiets Eindhoven komen naar je toe! Met ons klusbedrijf vol enthousiaste klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Wij zijn van alle markten thuis. Zo hebben wij ervaren schilders, tuinmannen, timmermannen, isolateurs en natuurlijk allround klusjesmannen. Liever een vrouw? Onze klusvrouwen staan voor je klaar.
Daarnaast hebben we ruime ervaring met licht loodgieterswerk en electraklussen tot de meterkast.

Je ziet ons door heel Eindhoven fietsen. Zowel in de binnenstad als de omliggende wijken. Wij komen langs voor het ophangen van een lamp tot aan het compleet verzorgen van een verhuizing.
Zie je onze klussers fietsen? Vergeet niet te zwaaien!

Kijk bij onze FAQ als je een vraag hebt waar je zo snel geen antwoord op ziet staan, of stel hier een vraag en wij zullen binnen enkele werkdagen op je vraag reageren.

Meld nu een klus aan

Bellen kan natuurlijk ook altijd op 040 2405475 en volg ons via Instagram en Facebook.

Algemene voorwaarden De Klusbakfiets Eindhoven


Reviews van De Klusbakfiets Eindhoven

Sib ens
Jarenlang hebben wij peertjes in huis hangen en zijn we er nooit aan toe gekomen om het aan te pakken. De site van Klusbakfiets sprak mij erg aan en heb ik een afspraak gemaakt. Dirk kwam precies op tijd mét een klusbakfiets! Hij heeft alle lampen netjes opgehangen of verplaatst. Het was alsof een vriend van je, bij je thuis de klusjes voor je oppakte. Hij gaf mij een vertrouwd gevoel. Ik ben zeer tevreden!!
Arjan van Helvoort
Snel, vakkundig, klantgericht en professioneel gehandeld. Had een lekke dakgoot en gevraagd om vervanging. Op locatie beoordeeld en uiteindelijk gecoat ipv vervangen inclusief garantie.
CJ Tops
Voor het eerst gebruik gemaakt van de klusbakfiets Eindhoven voor mijn winterbanden op mijn auto te leggen. De persoon was netjes op tijd en heeft alles prima gedaan ,was vriendelijk en professioneel.Ik zal zeker nog gebruik van hun maken .
Petra
Wessel heeft een mooie houten ombouw om radiator in de hal gemaakt en nieuwe indeling in meterkast. Ook tochtstrips ed. aangebracht. Netjes gewerkt, alles klaar binnen de afgesproken tijd. Ik ben blij!
Dan- Deas
Erg fijn om mee te werken! Fijne mensen zeker een aanrader

 • Klussen in Eindhoven
 • Goedkope klusser Eindhoven
 • Tuinwerk in Eindhoven