• pagetitle pagetitle pagetitle

  Schilder Drachten

  √ Professioneel en goede schilder in Drachten
  √ Duurzaam en ambachtelijk schilderwerk
  √ Goedkoop uurtarief vanaf €35,- per uur
  √ Flexibel en betrouwbaar

  Meld klus aan

Schilder Drachten | Duurzaam, Dichtbij en niet Duur

De schilders van de Schilderbakfiets komen in Drachten naar je toe. Dat doen we graag goed voorbereid. We bespreken samen je schilder- of behangklus, de aanpak en welke materialen we daarvoor nodig hebben.
Daarna komen de schilders op de bakfiets naar je toe gesneld om jouw klus professioneel en met plezier te klaren. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, lokaal en niet duur.

Gezocht schilder Drachten.

Bij goed schilderwerk komt meer kijken dan een pot en een kwast. Van schuren en ontvetten tot de juiste primer gebruiken, onze professionele schilders in Drachten besteden veel aandacht aan een goede basis. Wanneer nodig vervangen we zelfs rotte kozijndelen of herstellen we scheuren in de muren. Dat scheelt je een aparte afspraak met de timmerman. Dit alles zodat jouw huis er weer jaren piekfijn uitziet!

De schilder van schilderbedrijf De Schilderbakfiets in Drachten fietst en schildert duurzaam. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën.
Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten. Met kennis van de laatste ontwikkelingen, denken we graag met je mee.

Prijzen schilder Drachten.

De schilders van de Schilderbakfiets Drachten vinden dat schilderen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, dus bij ons geen dure voorrijkosten, maar een laag uurtarief vanaf €35,- per uur excl. 9% btw.

Wil je binnen of buiten met schilder- en/of behangwerk aan de slag in Drachten? Dit is te allen tijde mogelijk.

Bel 0512 236619, of meld een klus aan.

 • Schilder gezocht Drachten
 • Schilder behanger Drachten
 • Prijzen schilder Drachten