• pagetitle pagetitle pagetitle

    Het Kluscadeau

    Gun je iemand anders ook een klusser van De Klusbakfiets?

    Geef dan een Klus Cadeau!

Kluscadeau

Wil je een lief iemand echt een leuk en origineel cadeau geven? Geef dan een klusser cadeau!

Een opgeruimde kluslijst geeft een opgeruimd hoofd. Hoe fijn is het als je iemand daarmee kan helpen. Niet door eigenhandig de plankjes op te hangen en de heg te snoeien, maar door ons te vragen dat voor je te doen!

Gun je iemand anders ook die super klusser? Geef dan een Klusbakfiets Kluscadeau! *

Je bepaalt zelf hoeveel uur de klusser bij de ontvanger gaat klussen, of bepaald een maximaal bedrag dat je wil besteden.
Wij nemen dan contact op met degene waar geklust gaat worden om te inventariseren wat er op de kluslijst staat en om een afspraak in te plannen. 

Achteraf zullen we een factuur opmaken en deze naar jou als gulle gever sturen.

* De minimale afname is 1 uur á €45,- excl. btw. 
* Klein materiaal dat wordt gebruikt door de klusser (zoals schroeven, pluggen, etc.) worden aan de gever doorbelast. Mocht er materiaal gekocht moeten worden, zullen we eerst met je overleggen wie deze kosten gaat dragen.
* Vind je het leuk als we de ontvanger via de post een cadeaubon sturen? Geef ons een seintje en we zorgen ervoor dat de gelukkige de Klusbakfiets Kluscadeaubon op de deurmat ontvangt!

Ken je iemand die een klusser kan gebruiken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op om alles door te spreken.

Kluscadeau