• pagetitle pagetitle pagetitle

  Klussen in Eindhoven

  √ Snelle reactie
  √ Gezellig en laagdrempelig
  √ Geen klus te klein
  √ Zonder service- en voorrijkosten

  Meld klus aan

Klussen in Eindhoven

De klussers van de Klusbakfiets Eindhoven komen naar je toe! Met ons klusbedrijf vol enthousiaste klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Wij zijn van alle markten thuis. Zo hebben wij ervaren schilders, tuinmannen, timmermannen, isolateurs en natuurlijk allround klusjesmannen. Liever een vrouw? Onze klusvrouwen staan voor je klaar.
Daarnaast hebben we ruime ervaring met licht loodgieterswerk en electraklussen tot de meterkast.

Je ziet ons door heel Eindhoven fietsen. Zowel in de binnenstad als de omliggende wijken. Wij komen langs voor het ophangen van een lamp tot aan het compleet verzorgen van een verhuizing.
Zie je onze klussers fietsen? Vergeet niet te zwaaien!

Kijk bij onze FAQ als je een vraag hebt waar je zo snel geen antwoord op ziet staan, of stel hier een vraag en wij zullen binnen enkele werkdagen op je vraag reageren.

Meld nu een klus aan

Bellen kan natuurlijk ook altijd op 040 2405475 en volg ons via Instagram en Facebook.


Reviews van De Klusbakfiets Eindhoven

Nancy Ketelaars-Geerts
Hele snelle en fijne service. Heel erg blij mee :)
Gerben van den Hurk
Twee trappen (dichte en open treden) compleet geschilderd door Rob. Geweldig resultaat en ben blij dat ik een vakman heb ingeschakeld.
Silvia Meijer, de
Hele fijne samenwerking en goede communicatie. Alles gaat netjes in overleg. De klus is netjes geklaard! We zijn blij met onze schuifwand.
sabrina de kroon
Contact opgenomen met Tim om de tuin onkruidvrij te maken omdat ik t door omstandigheden zelf niet kan. Ik kreeg na enkele minuten al reactie met duidelijke informatie. Dezelfde dag nog konden ze iemand sturen. Ik kreeg rachel toegewezen voor de tuin en wat heeft zij een topwerk geleverd! Een topper is het. Ik raad dit bedrijf zeker aan iedereen aan, omdat ze goede service leveren, snel zijn met reageren en goed werk leveren. Erg prettige communicatie ook. Ga zo door!
Ghislaine
Op zondag een mail gestuurd met het verzoek de dakgoot te inspecteren, diezelfde avond nog een appje voor de vervolgstappen. Het probleem is netjes binnen een paar dagen opgelost. Zeer tevreden over de werkwijze en snelheid!

 • Klussen in Eindhoven
 • Goedkope klusser Eindhoven
 • Tuinwerk in Eindhoven