De Klusbakfiets Breda

Fruit op het werk? Lekker, maar zullen we eerst uw keuken plaatsen? 

Dinsdagochtend, 8:45
De telefoon gaat, een vast nummer uit de buurt belt.
“Goedemorgen, De Klusbakfiets Breda met Ian, wat mag ik voor u doen? 
Een vriendelijke stem aan de andere kant van de lijn, “Goedemorgen meneer, ik zie dat u een eigen onderneming heeft, mag ik u vragen of u interesse heeft in fruit op de zaak?”.

Deze had ik dan weer niet verwacht, toch heb ik snel een antwoord klaar. “Ik eet graag een stukje fruit hoor, alleen denk ik dat die 2 appels en een banaan voor mij alleen erg prijzig worden als jullie ze moeten komen brengen”

De dame vraagt wat we dan precies doen. Ik leg haar uit waar De Klusbakfiets voor staat en welke werkzaamheden we uitvoeren. 
Ik eindig met de zin “Laten we het eens omdraaien, ik koop vandaag bij jou geen fruit, maar iedereen heeft wel een klus die nog moet gebeuren, dus roept u maar…”

Even is het stil, dan schiet ze heel hard in de lach en zegt: “Dit gelooft u vast niet, maar mijn nieuwe keuken is vorige week geleverd en de monteur die hem zou plaatsen heeft me laten zitten”.
“Oke, dat is wel heel vervelend zeg, maar je hebt geluk want dan heb je het goede nummer gebeld. Wat zou je ervan vinden om een afspraak te maken zodat ik kan zien wat er exact dient te gebeuren?”

Een dag later ben ik ’s avonds bij mevrouw en neem de klus op. Extra groepen in de meterkast, waterleiding verleggen en ook wil mevrouw graag een buitenkraan laten installeren. Ze had al bij andere bedrijven geinformeerd, gemiddelde wachttijd 3 maanden. 
Na wat rondbellen, planningen op elkaar afstemmen en met hulp van de collega’s uit Bergen op Zoom, hebben we afgelopen week de nieuwe keuken bij mevrouw opgeleverd en uiteraard ook de buitenkraan gelijk geinstalleerd. Binnen 3 weken na het eerste contact!

Vakkundig ontzorgen met een glimlach…dat is waar we voor staan! 

Heeft u nou ook een klus die al lang blijft liggen, waar u geen zin in heeft of waarvan u denkt “laat ik dat maar niet zelf doen”… Neem contact met ons op en we helpen u graag!