De Klusbakfiets Amsterdam

Bij De Klusbakfiets hebben we niet alleen klussers, we hebben ook zogeheten Partners. En daar ben ik er een van, kersvers gestart in Amsterdam. 

Ja en wat doe ik dan? Wat doet een partner op een dag? Behoorlijk veel eigenlijk.
Verwerken van alle aanvragen en emails. Dagelijks bellen met heel veel mensen. Afspraken maken met leveranciers. Gesprekken met sollicitanten. Social media bijhouden. Bezoeken van locaties om daar met de klusser samen te komen. En dan ben ik nog maar net begonnen dus er gaat nog wel meer op me afkomen. 

Een ding weet ik wel; het is een bruisende job waar ik niet alleen in sta. Want wist je dat wij achter de schermen een hecht team zijn? Met de partners van alle steden appen en zoomen we wat af. Over werk en over persoonlijke zaken.  Eigenlijk bijna alsof je op een kantoor werkt maar dan zonder het koffie apparaat. 

Nu nog een zooitje klussers en dan kunnen we Amsterdam echt gaan bestormen! Wat het ook alweer? “Wij komen naar u toe deze zomer!”