• pagetitle pagetitle pagetitle

  Klusvrouw Zuidwesthoek

  √ Professioneel en goede klusvrouw in Zuidwesthoek
  √ Duurzaam en ambachtelijk kluswerk
  √ Goedkoop uurtarief vanaf €47,50 per uur
  √ Flexibel en betrouwbaar

  Meld klus aan

Klusvrouw Zuidwesthoek | Duurzaam en Niet Duur

De beste klusvrouw van Zuidwesthoek komt naar je toe! Blijft jouw kluslijst ook te lang liggen? Kom je er niet aan toe? Is het net die ene klus waar je zelf niet zo handig in bent?
We kennen het allemaal en dat is precies de reden dat de klusvrouw van De Klusbakfiets Zuidwesthoek bestaat.
Met ons klusbedrijf vol enthousiaste klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Klusvrouw Zuidwesthoek gezocht

Van het plakken van plinten tot het schuren van uw trappen, van het knippen van uw heg, tot het isoleren van uw dak, van het schilderen van uw huis tot het vervangen van uw keuken. We werken met liefdevolle aandacht aan een duurzaam resultaat. Waar mogelijk en waar wenselijk maken wij zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen.

Onze Zuidwesthoekse klusvrouw komt graag goed voorbereid bij je langs, dus voorafgaand aan de klus bespreken we samen jouw klus en welke aanpak en materialen daarvoor nodig zijn. Geen gedoe, geen onnodige kosten.

Goede klusvrouw Zuidwesthoek

Ons klusbedrijf fietst en klust duurzaam in Zuidwesthoek. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën. Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten. Met kennis van de laatste ontwikkelingen, denken we graag met je mee.

Prijs klusvrouw Zuidwesthoek

De klusvrouw van de Klusbakfiets Zuidwesthoek vindt dat klussen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, dus bij ons geen dure voorrijkosten, maar een laag uurtarief vanaf €47,50 per uur excl. btw.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 0164 - 31 19 60 of meld een klus aan.

 • Klusvrouw Bergen op Zoom
 • Klusvrouw gezocht Bergen op Zoom
 • Goede Klusvrouw Bergen op Zoom