• pagetitle pagetitle pagetitle

  Klusjesman Tilburg

  √ Professionele en betrouwbare klusjesman in Tilburg
  √ Duurzaam en ambachtelijk kluswerk
  √ Goedkoop uurtarief vanaf €47,- per uur
  √ Flexibel en betrouwbaar

  Meld klus aan

Klusjesman Tilburg | Duurzaam, Dichtbij, Niet Duur

De klusjesman in Tilburg komt naar je toe! Blijven jouw klusjes ook te lang liggen? Kom je er zelf niet aan toe? Of ben je zelf gewoon niet zo handig?
We kennen het allemaal en dat is precies de reden waarom klusbedrijf De Klusbakfiets Tilburg bestaat.
Met ons team vol enthousiaste, gezellige en handige klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, lokaal en niet duur.

Klusjesman Tilburg gezocht.

Een kraan monteren, afvoer vervangen, keuken plaatsen, badkamer opknappen, een extra ruimte creëren, zolder verbouwen, schilderij ophangen of een lamp vervangen? Onze ervaren klusjesman weet raad met elke klus.
Onze Tilburgse klusjesman of -vrouw komt graag goed voorbereid langs, dus voorafgaand aan iedere klus bespreken we de opdracht, de aanpak en welke materialen daarvoor nodig zijn. Geen gedoe, geen onnodige kosten.

Goede klusjesman Tilburg.

Ons klusbedrijf fietst en klust duurzaam in Tilburg. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën. Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten.
Met kennis van de laatste ontwikkelingen, denken we graag met je mee.

Betaalbare klusjesman Tilburg.

De klusjesman van de Klusbakfiets Tilburg vindt dat klussen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, dus bij ons geen dure voorrijkosten, maar een laag uurtarief vanaf €47,- per uur excl. btw. Mocht het nodig zijn dat wij van te voren bij u langs moeten komen om de klus in te schatten, vragen wij daarvoor eenmalig €47,- excl. btw. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 013 - 23 40 390 of meld een klus aan.

 • Klusjesman Tilburg
 • Klusjesman gezocht Tilburg
 • Goede klusjesman Tilburg