• pagetitle pagetitle pagetitle

  Schilder Soest

  √ Ervaren schilder in Soest
  √ Duurzaam schilderwerk
  √ Goedkoop uurtarief van €45,- p.u.
  √ Flexibel en betrouwbaar

  Meld klus aan

Schilder Soest | Duurzaam, Dichtbij en Niet Duur

De schilders van de Schilderbakfiets komen in Soest naar je toe. Dat doen we graag goed voorbereid. We bespreken samen je schilder- of behangklus en welke aanpak en materialen je daarvoor nodig hebt. Daarna komen de schilders (zo veel mogelijk) op de bakfiets naar je toe gesneld om jouw schilderklus kundig en met plezier te klaren. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Gezocht schilder Soest

Bij goed schilderwerk komt meer kijken dan een pot en een kwast. Van schuren en ontvetten tot de juiste primer gebruiken, onze schilders in Soest besteden veel aandacht aan een goede basis. Wanneer nodig vervangen we zelf rotte kozijndelen of herstellen we scheuren in muren. Dat scheelt je een aparte afspraak met de timmerman. Dit alles zodat jouw huis of monumentale pand er weer jaren piekfijn uitziet!

De schilder van ons schilderbedrijf in Soest fietst en schildert duurzaam. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën. Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten, we denken graag met je mee.

Prijzen schilder Soest

De schilder van de Klusbakfiets Soest vindt dat klussen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, met een laag uurtarief van €47,50 per uur excl. btw + 30 min reistijd. Mocht het nodig zijn, plannen we een huisbezoek waarin we het werk bekijken en een plan maken. Daarvoor rekenen we €45,- excl btw per uur + 30 min reistijd. Deze zullen we dan verrekenen als we de klus gaan uitvoeren op de totale factuur. 

Wil je buitenshuis of binnenshuis met schilder- en/of behangwerk aan de slag in Soest? Bel 023 - 23 40 940 of meld een klus aan.

 • Schilder gezocht Haarlem
 • Schilder behanger Haarlem
 • Prijzen schilder Haarlem