• pagetitle pagetitle pagetitle

  Huis isoleren Soest

  √ Ervaren isolateur in Soest
  √ Duurzaam isolatiewerk
  √ Goedkoop tarief van €45,- p.u.
  √ Flexibel en betrouwbaar

Huis isoleren Soest

Het isoleren van je huis in Soest is goed voor het klimaat én voor je portemonnee. Twee goede redenen om te starten. De vraag is alleen, waar begin je mee? Doe je eerst het dak, de wanden of toch maar de vloer? Wat wijsheid is, verschilt per huis en budget. Daarom starten wij altijd met een persoonlijk isolatieadvies. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Wist je trouwens dat je de komende tijd subsidie kunt krijgen als je je huis gaat isoleren? Een mooie kans voor een prettig klimaat binnen en een bijdrage aan het klimaat buiten.

Goede isolateurs in Soest

De Isolatiebakfiets komt in Soest naar je toe. Dat doen we graag goed voorbereid. In overleg kijken we wat past bij jouw huis en budget. Daarna stappen de klussers met gereedschap en materialen op de bakfiets om de isolatieklus met plezier te klaren.

De isolatiebakfiets fietst en isoleert duurzaam. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën. Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten. Wat dacht je bijvoorbeeld van isoleren met materiaal van oude spijkerbroeken? Of met hennep? We denken graag met je mee. 

Goedkope isolateurs in Soest

De isolateur van de Isolatiebakfiets Soest vindt dat klussen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, met een laag uurtarief van €47,50 per uur excl. btw + 30 min reistijd. Mocht het nodig zijn, plannen we een huisbezoek waarin we het werk bekijken en een plan maken. Daarvoor rekenen we €45,- excl btw per uur + 30 min reistijd. Deze zullen we dan verrekenen als we de klus gaan uitvoeren op de totale factuur. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 023 - 23 40 940 of meld een klus aan.

 • Huis isoleren Haarlem
 • Isolateur Haarlem
 • Isoleren Haarlem