• pagetitle pagetitle pagetitle

  Schilder Haarlem

  √ Ervaren schilder in Haarlem
  √ Duurzaam schilderwerk
  √ Goedkoop uurtarief vanaf €45,- p.u.
  √ Flexibel en betrouwbaar

  Meld klus aan

Schilder Haarlem | Duurzaam, Dichtbij en Niet Duur

De schilders van de Schilderbakfiets komen in Haarlem naar je toe. Dat doen we graag goed voorbereid. We bespreken samen je schilder- of behangklus en welke aanpak en materialen je daarvoor nodig hebt. Daarna komen de schilders (zo veel mogelijk) op de bakfiets naar je toe gesneld om jouw schilderklus kundig en met plezier te klaren. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Gezocht schilder Haarlem

Bij goed schilderwerk komt meer kijken dan een pot en een kwast. Van schuren en ontvetten tot de juiste primer gebruiken, onze schilders in Haarlem besteden veel aandacht aan een goede basis. Wanneer nodig vervangen we zelf rotte kozijndelen of herstellen we scheuren in muren. Dat scheelt je een aparte afspraak met de timmerman. Dit alles zodat jouw huis of monumentale pand er weer jaren piekfijn uitziet!

De schilder van ons schilderbedrijf in Haarlem fietst en schildert duurzaam. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën. Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten, we denken graag met je mee.

Prijzen schilder Haarlem

De schilder van de Klusbakfiets Haarlem vindt dat klussen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, maar een laag uurtarief vanaf €45,- per uur excl. 9% btw. Mocht het nodig zijn dat wij van te voren bij u langs moeten komen om de klus in te schatten, kunnen daar in overleg kosten voor berekend worden. Deze kosten worden na afronding van de klus verrekend op de totale factuur. 

Wil je buitenshuis of binnenshuis met schilder- en/of behangwerk aan de slag in Haarlem? Bel 023 - 23 40 940 of meld een klus aan.

 • Schilder gezocht Haarlem
 • Schilder behanger Haarlem
 • Prijzen schilder Haarlem