• pagetitle pagetitle pagetitle

  Schilder Haarlem

  √ Professioneel en goede schilder in Haarlem
  √ Duurzaam en ambachtelijk schilderwerk
  √ Goedkoop vast uurtarief á €35,- per uur
  √ Flexibel en betrouwbaar

  Meld klus aan

Schilder Haarlem | Duurzaam, Dichtbij en Niet Duur

De schilders van de Schilderbakfiets komen in Haarlem naar je toe. Dat doen we graag goed voorbereid. We bespreken samen je schilder- of behangklus en welke aanpak en materialen je daarvoor nodig hebt. Daarna komen de schilders op de bakfiets naar je toe gesneld om jouw klus professioneel en met plezier te klaren. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Gezocht schilder Haarlem

Bij goed schilderwerk komt meer kijken dan een pot en een kwast. Van schuren en ontvetten tot de juiste primer gebruiken, onze professionele schilders in Haarlem besteden veel aandacht aan een goede basis. Wanneer nodig vervangen we zelf rotte kozijndelen of herstellen we scheuren in muren. Dat scheelt je een aparte afspraak met de timmerman. Dit alles zodat jouw huis of monumentale pand er weer jaren piekfijn uitziet!

De schilder van van schilderbedrijf in Haarlem fietst en schildert duurzaam. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën.
Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten. Met kennis van de laatste ontwikkelingen, denken we graag met je mee.

Prijzen schilder Haarlem

De schilder van de Schilderbakfiets Haarlem vindt dat schilderen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, dus bij ons geen dure voorrijkosten, maar een laag vast uurtarief van €35,- per uur excl. 9% btw. Daarnaast rekenen wij €15,- per dag voor de algemene- en servicekosten. In deze kosten zitten alle voorbereidende werkzaamheden zodat de schilder compleet voorbereid bij je voor de deur staat op het afgesproken moment in Haarlem.

Wil je buitenshuis of binnenshuis met schilder- en/of behangwerk aan de slag in Haarlem? Dit is te allen tijde mogelijk.
Bel 023 2340940 of meld een klus aan.

 • Schilder gezocht Haarlem
 • Schilder behanger Haarlem
 • Prijzen schilder Haarlem