• pagetitle pagetitle pagetitle

  Klusjesman Haarlem

  √ Eerlijke klusjesman in Haarlem
  √ Duurzaam en oplossingsgericht
  √ Goedkoop uurtarief van €47,50 p.u.
  √ Flexibel en betrouwbaar

  Meld klus aan

Klusjesman Haarlem | Duurzaam, Dichtbij, Niet Duur

De klusjesman in Haarlem komt naar je toe! Blijft jouw kluslijst ook te lang liggen? Kom je er niet aan toe? Is het net die ene klus waar je zelf niet zo handig in bent?
We kennen het allemaal en dat is precies de reden dat de klusjesman van De Klusbakfiets Haarlem bestaat.
Met ons klusbedrijf vol enthousiaste klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Klusjesman Haarlem gezocht

Een zolder verbouwen, een huis schilderen, tochtstrips plaatsen, het schuurtje van verlichting voorzien, een schilderij ophangen of een schutting plaatsen? Daarbij vinden we het ook belangrijk om te ontzorgen waar we kunnen. We helpen met opruimen, orde op zaken stellen en een plan maken. Onze klusjesmannen en klusjesvrouwen weten raad!

Onze Haarlemse klusjesman komt graag goed voorbereid bij je langs, dus voorafgaand aan de klus bespreken we samen jouw klus en welke aanpak en materialen daarvoor nodig zijn. Geen gedoe, geen onnodige kosten.

Goede klusjesman Haarlem

Ons klusbedrijf fietst en klust duurzaam in Haarlem. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën. Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten, we denken graag met je mee. 

Goedkope klusjesman Haarlem

De klusjesman van de Klusbakfiets Haarlem vindt dat klussen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, met een laag uurtarief van €47,50 per uur excl. btw + 30 min reistijd. Mocht het nodig zijn, plannen we een huisbezoek waarin we het werk bekijken en een plan maken. Daarvoor rekenen we €45,- excl btw per uur + 30 min reistijd. Deze zullen we dan verrekenen als we de klus gaan uitvoeren op de totale factuur.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 023 - 23 40 940 of meld een klus aan.

 • Klusjesman Haarlem
 • Klusjesman gezocht Haarlem
 • Goede klusjesman Haarlem