• pagetitle pagetitle pagetitle

  Schilder Eindhoven

  √ Professioneel en goede schilder in Eindhoven
  √ Duurzaam en ambachtelijk schilderwerk
  √ Goedkoop uurtarief van €45,- per uur
  √ Flexibel en betrouwbaar

  Meld klus aan

Schilder Eindhoven | Duurzaam, Dichtbij en niet Duur

De schilders van de Schilderbakfiets komen in Eindhoven naar je toe. Dat doen we graag goed voorbereid. We bespreken samen je schilder- of behangklus, de aanpak en welke materialen we daarvoor nodig hebben.
Daarna komen de schilders op de bakfiets naar je toe gesneld om jouw klus professioneel en met plezier te klaren. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, lokaal en niet duur.

Gezocht schilder Eindhoven.

Bij goed schilderwerk komt meer kijken dan een pot en een kwast. Van schuren en ontvetten tot de juiste primer gebruiken, onze professionele schilders in Eindhoven besteden veel aandacht aan een goede basis. Wanneer nodig vervangen we zelfs rotte kozijndelen of herstellen we scheuren in de muren. Dat scheelt je een aparte afspraak met de timmerman. Dit alles zodat jouw huis er weer jaren piekfijn uitziet!

De schilder van schilderbedrijf De Schilderbakfiets in Eindhoven fietst en schildert duurzaam. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën.
Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten. Met kennis van de laatste ontwikkelingen, denken we graag met je mee.

Prijzen schilder Eindhoven.

De schilders van de Schilderbakfiets Eindhoven vinden dat schilderen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, dus bij ons geen dure voorrijkosten, maar een laag uurtarief vanaf €45,- per uur excl. 9% btw voor binnenschilderwerk en een uurtarief vanaf €45,- per uur excl. 9% btw voor buitenschilderwerk.

Wil je binnen of buiten met schilder- en/of behangwerk aan de slag in Eindhoven? Dit is te allen tijde mogelijk.

Bel 040 - 24 05 475 of meld een klus aan.

 • Schilder gezocht Eindhoven
 • Schilder behanger Eindhoven
 • Prijzen schilder Eindhoven