• pagetitle pagetitle pagetitle

  Klusvrouw Eindhoven

  √ Professioneel en goede klusvrouw in Eindhoven
  √ Duurzaam en ambachtelijk kluswerk
  √ Goedkoop uurtarief vanaf €40,- per uur
  √ Flexibel en betrouwbaar

  Meld klus aan

Klusvrouw Eindhoven | Duurzaam, Dichtbij, Niet Duur

De beste klusvrouw van Eindhoven komt naar je toe! Blijft jouw kluslijst ook te lang liggen? Kom je er niet aan toe? Is het net die ene klus waar je zelf niet zo handig in bent?
We kennen het allemaal en dat is precies de reden dat de klusvrouw van De Klusbakfiets Eindhoven bestaat.
Met ons klusbedrijf vol enthousiaste klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Klusvrouw Eindhoven gezocht

Van het plakken van plinten tot het schuren van uw trappen, van het knippen van uw heg, tot het isoleren van uw dak, van het schilderen van uw huis tot het vervangen van uw keuken. We werken met liefdevolle aandacht aan een duurzaam resultaat. Waar mogelijk en waar wenselijk maken wij zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen.

Onze Eindhovense klusvrouw komt graag goed voorbereid bij je langs, dus voorafgaand aan de klus bespreken we samen jouw klus en welke aanpak en materialen daarvoor nodig zijn. Geen gedoe, geen onnodige kosten.

Goede klusvrouw Eindhoven

Ons klusbedrijf fietst en klust duurzaam in Eindhoven. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën. Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten. Met kennis van de laatste ontwikkelingen, denken we graag met je mee.

Prijs klusvrouw Eindhoven

De klusvrouw van De Klusbakfiets Eindhoven vindt dat klussen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, dus bij ons geen dure voorrijkosten, maar een laag uurtarief vanaf €40,- per uur excl. btw voor 'simpele' klussen en voor meer gespecialiseerde klussen een uurtarief vanaf €45,- per uur excl. btw. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 040 - 24 05 475 of meld een klus aan.

 • Klusvrouw Eindhoven
 • Klusvrouw gezocht Eindhoven
 • Goede Klusvrouw Eindhoven