• pagetitle pagetitle pagetitle

  Klusjesman Den Haag

  √ Professioneel en goede klusjesman in Den Haag
  √ Duurzaam en ambachtelijk kluswerk
  √ Goedkoop uurtarief van €40,- per uur
  √ Flexibel en betrouwbaar

  Meld klus aan

Klusjesman Den Haag | Duurzaam, Dichtbij, Niet Duur

De klusjesman in Den Haag komt naar je toe! Blijft jouw kluslijst ook te lang liggen? Kom je er niet aan toe? Is het net die ene klus waar je zelf niet zo handig in bent?
We kennen het allemaal en dat is precies de reden dat de klusjesman van De Klusbakfiets Den Haag bestaat.
Met ons klusbedrijf vol enthousiaste klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Klusjesman Den Haag gezocht

Een kraan monteren, afvoer vervangen, keuken plaatsen, badkamer opknappen, een extra ruimte creëren, zolder verbouwen, schilderij ophangen of een lamp vervangen? Onze ervaren klusjesman weet raad met elke klus.

Onze Haagse klusjesman komt graag goed voorbereid bij je langs, dus voorafgaand aan de klus bespreken we samen jouw klus en welke aanpak en materialen daarvoor nodig zijn. Geen gedoe, geen onnodige kosten.

Goede klusjesman Den Haag

Ons klusbedrijf fietst en klust duurzaam in Den Haag. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën. Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten. Met kennis van de laatste ontwikkelingen, denken we graag met je mee.

Goedkope klusjesman Den Haag

De klusjesman van de Klusbakfiets Den Haag vindt dat klussen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, dus bij ons geen dure voorrijkosten, maar een laag uurtarief van €40,- per uur excl. btw. Daarnaast rekenen wij €15,- per dag voor de algemene- en servicekosten. In deze kosten zitten alle voorbereidende werkzaamheden zodat de klusjesman compleet voorbereid bij je voor de deur staat op het afgesproken moment in Den Haag.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 070 - 20 42 622 of meld een klus aan.

 • Klusjesman Den Haag
 • Klusjesman gezocht Den Haag
 • Goede klusjesman Den Haag