• pagetitle pagetitle pagetitle

  Timmerman Den Bosch

  √ Professioneel en goede timmerman in Den Bosch
  √ Duurzaam en ambachtelijk timmerwerk
  √ Goedkoop uurtarief vanaf €35,- per uur
  √ Flexibel en betrouwbaar

  Meld klus aan

Timmerman Den Bosch | Duurzaam, Dichtbij, Niet Duur

De beste timmerman van Den Bosch komt naar je toe! Blijft jouw timmerklus ook te lang liggen? Kom je er niet aan toe? Is het net die ene klus waar je zelf niet zo handig in bent?
We kennen het allemaal en dat is precies de reden dat de timmerman van De Klusbakfiets Den Bosch bestaat.
Met ons klusbedrijf vol enthousiaste klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Timmerman Den Bosch gezocht

Een keuken plaatsen, een extra ruimte creëren, zolder verbouwen, kasten in elkaar zetten, houten meubels maken of dakkozijnen plaatsen? Onze ervaren timmerman weet raad met elke klus.

Onze Haagse timmerman komt graag goed voorbereid bij je langs, dus voorafgaand aan de klus bespreken we samen jouw klus en welke aanpak en materialen daarvoor nodig zijn. Geen gedoe, geen onnodige kosten.

Goede timmerman Den Bosch

Ons klusbedrijf fietst en klust duurzaam in Den Bosch. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën. Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten. Met kennis van de laatste ontwikkelingen, denken we graag met je mee.

Goedkope timmerman Den Bosch

De timmerman van de Klusbakfiets Den Bosch vindt dat klussen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, dus bij ons geen dure voorrijkosten, maar een laag uurtarief vanaf €35,- per uur excl. btw. Daarnaast rekenen wij €15,- per dag voor de algemene- en servicekosten. In deze kosten zitten alle voorbereidende werkzaamheden zodat de timmerman compleet voorbereid bij je voor de deur staat op het afgesproken moment in Den Bosch.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 073 2340090 of meld een klus aan.

 • Timmerman Den Bosch gezocht
 • Timmerman Den Bosch
 • Goede timmerman Den Bosch