• pagetitle pagetitle pagetitle

  Klussen in Leeuwarden

  √ Vriendelijk en betrouwbaar
  √ Flexibel en klantgericht
  √ Zeer scherp tarief
  √ Professionele afwerking

  Meld klus aan

Klussen in Leeuwarden

De klussers van de Klusbakfiets Leeuwarden komen naar je toe! Met ons klusbedrijf vol enthousiaste klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Wij zijn van alle markten thuis. Zo hebben wij ervaren schilders, tuinmannen, timmermannen, isolateurs en natuurlijk allround klusjesmannen. Liever een vrouw? Onze klusvrouwen staan voor je klaar.
Daarnaast hebben we ruime ervaring met licht loodgieterswerk en electraklussen tot de meterkast.

Je ziet ons door heel Leeuwarden fietsen. Zowel in de binnenstad als de omliggende wijken. Wij komen langs voor het ophangen van een lamp tot aan het compleet verzorgen van een verhuizing.
Zie je onze klussers fietsen? Vergeet niet te zwaaien!

Kijk bij onze FAQ als je een vraag hebt waar je zo snel geen antwoord op ziet staan, of stel hier een vraag en wij zullen binnen enkele werkdagen op je vraag reageren.

Bellen kan natuurlijk ook altijd op 058 - 23 00 607 en volg ons via Instagram en Facebook.

Algemene voorwaarden De Klusbakfiets Leeuwarden

Wat klanten van ons vinden

 • Professioneel en vakkundig. Al meerdere klussen laten doen en levert keer op keer op korte termijn, vakkundig en kwalitatief goed werk tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Goede en snelle communicatie, alle gemaakte afspraken worden keurig nagekomen. Kortom: zeer aan te raden!
  Dominika Duplicka
 • De klusbakfiets was ingeschakeld door een bedrijf dat ons een bedbank leverde. Deze bank moest gedemonteerd naar de eerste verdieping worden gebracht, maar de laatste schroef hiervoor bleek doorgedraaid bij de fabricage. De klusser heeft deze schroef kunnen verwijderen en heeft zelfs meegeholpen de bedbank naar de eerste verdieping te brengen en heeft ook alles gemonteerd zodat de bedbank klaar was voor gebruik. Een top service! De klusbakfiets geven wij een dikke tien! We houden hun in onze gedachten voor klusjes die nog rond ons huis moeten gebeuren!
  Leo Jan van Althuis
 • Afgelopen zondag plaatste ik een oproep in Zoekhoek - Drachten voor een installateur om twee thermostaatkranen te monteren. Vanmorgen om 08:00 stond Hendrik van De Klusbakfiets De Klusbakfiets Drachten bij mij voor de deur en na een uurtje was de klus geklaard. Superservice! Heel hartelijk bedankt!
  Johanna Kouwenhoven
 • Top specialisten met betrekking op schilderwerk. De afspraken zijn vooraf duidelijk, een soepele communicatie en een zeer scherpe prijs kwaliteitsverhouding. Ik heb de samenwerking met de klusbakfiets als zeer prettig ervaren. De mannen zijn netjes, vriendelijk en altijd stipt op tijd. Bij ons zijn de buitenkozijnen geschilderd. Marco heeft ons geadviseerd over de kleur die overigens prachtig bij het huis staat. Als het schilderwerk binnen gedaan moet worden zal ik niet twijfelen om weer de klusbakfiets in te schakelen. Het is duidelijk ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan!
  REYEM
 • Geen lange wachttijd. Komen afspraken na. Aardige mensen, kortom heel tevreden met ons nieuw toilet.
  Gerben Bosgraaf