De Klusbakfiets Delft

Nu we er toch zijn.

Naast al het mooie werk dat we mogen doen voor particulieren en bedrijven, hebben wij toch echt een zwak voor de persoonlijke noot.
Net dat ene moment delen met iemand die zijn verhaal kwijt wil, de geschiedenis van een pand leren kennen, een kopje koffie drinken samen en de klus doornemen, het mogen mee lunchen, of het extra klusje wat snel meegenomen wordt, nu we er toch zijn.

Dat geeft wederzijds vertrouwen en een band met de opdrachtgever.

Niet zelden krijgen wij dan ook de sleutel om de klus te doen wanneer er niemand thuis is, of gaan we tijdens vakanties aan de slag zodat niemand er last van heeft als de klus gedaan wordt.

Bij ons in Delft werken de klussers graag voor gezinnen en families die ons als vaste klusjesman in hun hart hebben gesloten.

Zo hebben wij mevrouw P. en haar dochters al meerdere malen mogen helpen met klussen die zij zelf niet of niet meer, kunnen doen.
Uiteenlopend van inpandige verhuizing, een proefslaap matras oprollen en terug sturen door het af te leveren bij een Postnl punt, en klusjes die het leven van mevrouw P. aangenamer maken.

Mevrouw P. is 94 jaar, woont zelfstandig maar heeft een paar jaar geleden haar autorijbewijs ingeleverd. -“Met de jaren komen de gebreken en niemand zou door mij in gevaar moeten komen in het verkeer, dus mijn besluit stond vast”. Nu rijden haar dochters mevrouw P. naar afspraken en naar andere kinderen in andere steden in haar eigen autootje.
De trap wil zij ook liever zo min mogelijk op, dus het grote bureau moest maar naar boven en de linnenkast naar beneden. Haar dochter heeft ons daarvoor benaderd via de aanmeldknop op onze site. Zo gezegd zo gedaan, met twee man hebben wij de spullen in een korte tijd op de nieuwe plek staan.

Een week of twee later krijgen ik een email van mevrouw P.: of er een stopcontact vervangen kan worden omdat hij oud is en zij de stekker van het nieuwe strijkijzer er niet meer in of uit krijgt door krachtverlies.
Uiteraard kan ik dat voor u doen, maar kan er iemand misschien een foto maken van de situatie waar het komen moet?

“Ik ga direct boven een foto maken en dan App ik het je direct” zegt mevrouw P.
En ja hoor tot mijn verbazing krijg ik binnen enkele minuten de foto door gestuurd.

Direct bel ik enthousiast terug om te zeggen dat ik morgenavond op de weg terug na 17.00 uur wel even langs kom met een paar nieuwe contacten en stekkers om te kijken welke er makkelijk zullen werken voor haar.

Meteen krijg ik meer klusjes door om maar meteen een lijstje afgewerkt te hebben.

Een daarvan is een passende beugel plaatsen aan de buitenzijde van de keukendeur en langs de muur zodat zij veilig op haar tuinstoel kan gaan zitten en om bij haar droogrekje te komen die er hangt.

Het blijken twee beugels te zijn die er moeten komen, de winkel is nog open dus een half uur later zit ook de tweede beugel netjes op de plek, het nieuwe stopcontact is iets verplaatst zodat het beter te bereiken is en het internet doet het weer. Want nu we er toch zijn…