De Klusbakfiets Alphen aan den Rijn

Schoenen uit bij de deur

Wanneer je kleine klusjes uitvoert bij iemand thuis, is dat anders dan een groot bouwproject of een uitbouw plaatsen. Je bent kort bij iemand op bezoek om in huis een klusje uit te voeren. Hierdoor sta je dichter bij de klant, ontstaat er een praatje en kijkt de klant graag af en toe mee. Voor onze klussers is de oplevering dan altijd een leuk moment, eentje die je bij blijft.

Als de klant belt voor een volgend klusje, herinneren we ons de vorige daarom ook altijd. Zo ook deze keer. We hadden voor mevrouw eerder de deur gemaakt in het appartement dat ze gingen verkopen. Toen ze weer belde natuurlijk gevraagd hoe de verhuizing is gelopen. Helaas in het nieuwe huis ook wat mankementen aan een deur en dakraam. Of dezelfde klusser ernaar kan kijken. 

Een paar dagen later staat onze klusser voor de deur. Hij weet het nog: schoenen uit bij de deur. Na controle van de deur en het verhelpen van de lekkage aan het dakraam vraagt mevrouw advies voor wat andere klussen. Het gesprek wordt afgesloten met waardering van de klant, omdat wij wél de vloer schoon en netjes houden. Een mooi voorbeeld van wat wij ‘sociaal klussen’ noemen bij De Klusbakfiets.