• pagetitle pagetitle pagetitle

  Klusjesman Arnhem

  √ Professioneel en goede klusjesman in Arnhem
  √ Duurzaam en ambachtelijk kluswerk
  √ Goedkoop uurtarief vanaf €35,- per uur
  √ Flexibel en betrouwbaar

  Meld klus aan

Klusjesman Arnhem | Duurzaam, Dichtbij, Niet Duur

De klusjesman in Arnhem komt naar je toe! Blijft jouw kluslijst ook te lang liggen? Kom je er niet aan toe? Is het net die ene klus waar je zelf niet zo handig in bent?
We kennen het allemaal en dat is precies de reden dat de klusjesman van De Klusbakfiets Arnhem bestaat.
Met ons klusbedrijf vol enthousiaste klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Klusjesman Arnhem gezocht

Een kraan monteren, afvoer vervangen, keuken plaatsen, badkamer opknappen, een extra ruimte creëren, zolder verbouwen, schilderij ophangen of een lamp vervangen? Onze ervaren klusjesman weet raad met elke klus.

Onze Arnhemse klusjesman komt graag goed voorbereid bij je langs, dus voorafgaand aan de klus bespreken we samen jouw klus en welke aanpak en materialen daarvoor nodig zijn. Geen gedoe, geen onnodige kosten.

Goede klusjesman Arnhem

Ons klusbedrijf fietst en klust duurzaam in Arnhem. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën. Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten. Met kennis van de laatste ontwikkelingen, denken we graag met je mee.

Goedkope klusjesman Arnhem

De klusjesman van de Klusbakfiets Arnhem vindt dat klussen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, dus bij ons geen dure voorrijkosten, maar een laag uurtarief vanaf €35,- per uur excl. btw. Daarnaast rekenen wij €15,- per dag voor de algemene- en servicekosten. In deze kosten zitten alle voorbereidende werkzaamheden zodat de klusjesman compleet voorbereid bij je voor de deur staat op het afgesproken moment in Arnhem.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 026 2340676 of meld een klus aan.

 • Klusjesman Arnhem
 • Klusjesman gezocht Arnhem
 • Goede klusjesman Arnhem