• pagetitle pagetitle pagetitle

  Huis isoleren Amsterdam

  √ Professioneel en goede isolateur in Amsterdam
  √ Duurzaam en ambachtelijk isolatiewerk
  √ Goedkoop uurtarief vanaf €35,- per uur
  √ Flexibel en betrouwbaar

  Meld klus aan

Huis isoleren Amsterdam

Het isoleren van je huis in Amsterdam is goed voor het klimaat én voor je portemonnee. Twee goede redenen om te starten. De vraag is alleen, waar begin je mee? Doe je eerst het dak, de wanden of toch maar de vloer? Wat wijsheid is, verschilt per huis en budget. Daarom starten wij altijd met een persoonlijk isolatieadvies. Daarna komen enthousiaste klussers met de bakfiets naar je toe gesneld. Zij klauteren met plezier het dak op of bivakkeren een dag of wat onder uw vloer. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Wist je trouwens dat je de komende tijd subsidie kunt krijgen als je je huis gaat isoleren? Een mooie kans voor een prettig klimaat binnen en een bijdrage aan het klimaat buiten.

Goede isolateurs in Amsterdam

De Isolatiebakfiets komt in Amsterdam naar je toe. Dat doen we graag goed voorbereid. Daarom starten we met een persoonlijk advies dat past bij jouw huis en budget. Daarna stappen de klussers met gereedschap en materialen op de bakfiets om de isolatieklus professioneel en met plezier te klaren.

De isolatiebakfiets fietst en isoleert duurzaam. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën. Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten. Wat dacht je bijvoorbeeld van isoleren met materiaal van oude spijkerbroeken? Of met hennep? Met kennis van de laatste ontwikkelingen, denken we graag met je mee.

Goedkope isolateurs in Amsterdam

De isolateur van de isolatiebakfiets Amsterdam vindt dat isolatie voor iederen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, dus bij ons geen dure voorrijkosten, maar een laag uurtarief vanaf €35,- per uur excl. btw. Daarnaast rekenen wij €15,-per dag voor algemene- en servicekosten. In deze kosten zitten alle voorbereidende werkzaamheden zodat de isolateur compleet voorbereid bij je voor de deur staat op het afgesproken moment in Amsterdam.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 020-2101548 of meld een klus aan.

 • Huis isoleren Amsterdam
 • Isolateur Amsterdam
 • Isoleren Amsterdam