• pagetitle pagetitle pagetitle

  Klusvrouw Zwolle

  √ Professioneel en goede klusvrouw in Zwolle
  √ Duurzaam en ambachtelijk kluswerk
  √ Goedkoop vast uurtarief á €35,- per uur
  √ Flexibel en betrouwbaar

  Meld klus aan

Klusvrouw Zwolle | Duurzaam, Dichtbij, Niet Duur

De beste klusvrouw van Zwolle komt naar je toe! Blijft jouw kluslijst ook te lang liggen? Kom je er niet aan toe? Is het net die ene klus waar je zelf niet zo handig in bent?
We kennen het allemaal en dat is precies de reden dat de klusvrouw van De Klusbakfiets Zwolle bestaat.
Met ons klusbedrijf vol enthousiaste klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Klusvrouw Zwolle gezocht

Van het plakken van plinten tot het schuren van uw trappen, van het knippen van uw heg, tot het isoleren van uw dak, van het schilderen van uw huis tot het vervangen van uw keuken. We werken met liefdevolle aandacht aan een duurzaam resultaat. Waar mogelijk en waar wenselijk maken wij zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen.

Onze Zwolse klusvrouw komt graag goed voorbereid bij je langs, dus voorafgaand aan de klus bespreken we samen jouw klus en welke aanpak en materialen daarvoor nodig zijn. Geen gedoe, geen onnodige kosten.

Goede klusvrouw Zwolle

Ons klusbedrijf fietst en klust duurzaam in Zwolle. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën. Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten. Met kennis van de laatste ontwikkelingen, denken we graag met je mee.

Prijs klusvrouw Zwolle

De klusvrouw van De Klusbakfiets Zwolle vindt dat klussen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, dus bij ons geen dure voorrijkosten, maar een laag vast uurtarief van €35,- per uur excl. btw. Daarnaast rekenen wij €15,- per dag voor de algemene- en servicekosten. In deze kosten zitten alle voorbereidende werkzaamheden zodat de klusvrouw compleet voorbereid bij je voor de deur staat op het afgesproken moment.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 038 2340880 of meld een klus aan.

 • Klusvrouw Zwolle
 • Klusvrouw gezocht Zwolle
 • Goede Klusvrouw Zwolle