• pagetitle pagetitle pagetitle

  Klusjesman Zutphen

  √ Professioneel en goede klusjesman in Zutphen en Warnsveld
  √ Duurzaam en ambachtelijk kluswerk
  √ Goedkoop uurtarief vanaf €35,- per uur
  √ Flexibel en betrouwbaar

  Meld klus aan

Klusjesman Zutphen | Duurzaam, Dichtbij, Niet Duur

De klusjesman in Zutphen en Warnsveld komt naar je toe! Blijft jouw kluslijst ook te lang liggen? Kom je er niet aan toe? Is het net die ene klus waar je zelf niet zo handig in bent?
We kennen het allemaal en dat is precies de reden dat de klusjesman van de De Klusbakfiets Zupthen bestaat.
Met ons klusbedrijf vol enthousiaste klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Klusjesman Zutphen gezocht

Een kraan monteren, afvoer vervangen, keuken plaatsen, badkamer opknappen, een extra ruimte creëren, zolder verbouwen, schilderij ophangen of een lamp vervangen? Onze ervaren klusjesman weet raad met elke klus.

Onze Zutphense klusjesman komt graag goed voorbereid bij je langs, dus voorafgaand aan de klus bespreken we samen jouw klus en welke aanpak en materialen daarvoor nodig zijn. Geen gedoe, geen onnodige kosten.

Goede klusjesman Zutphen

Ons klusbedrijf fietst en klust duurzaam in Zutphen en Warnsveld. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën. Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten. Met kennis van de laatste ontwikkelingen, denken we graag met je mee.

Goedkope klusjesman Zutphen

De klusjesman van de Klusbakfiets Zutphen vindt dat klussen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, dus bij ons geen dure voorrijkosten, maar een laag uurtarief vanaf €35,- per uur excl. btw. Daarnaast rekenen wij €15,- per dag voor de algemene- en servicekosten. In deze kosten zitten alle voorbereidende werkzaamheden zodat de klusjesman compleet voorbereid bij je voor de deur staat op het afgesproken moment in Zutphen en Warnsveld.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 0575 234002 of meld een klus aan.

 • Klusjesman Zutphen en Warnsveld
 • Klusjesman gezocht Zutphen en Warnsveld
 • Goede klusjesman Zutphen en Warnsveld