• pagetitle pagetitle pagetitle

    Wij zoeken partners!

    Ben jij die sociale ondernemer die een team van klussers kan aansturen?

    Bekijk de hele video

Wil je partner worden?

Aan de bak bij de Klusbakfiets!

Wij zoeken een leidinggevende als partner/manager. Een aanpakker met verantwoordelijkheidsgevoel die een super klusteam wil gaan bouwen en aansturen vanuit je eigen stad/vestiging.
Zo hebben wij al 30 enthousiaste managers die gestart zijn. Ons doel is om dit jaar een stevig landelijk netwerk te hebben van ca. 40 a 45 Partners.

Ben jij degene die klanten op het klusgebied te woord kan staan, problemen kan oplossen, een goed team kan bouwen en kan behouden en ben jij bevlogen? Voel je het vuur onder jezelf met een sociaal maatschappelijk hart om dat alles zelfstandig te doen?
Reageer dan hiernaast en wij gaan graag met je in gesprek. 

Een duurzaam en sympathiek initiatief

Het idee voor De Klusbakfiets in drukke tijden. Niet met diesels door de stad en voor de deur, niet de snelheid en lawaai die deze tijd zo kenmerkt, maar sympathiek en zonder stress de klussen klaren.
Sturen op het vuur van mensen en toch iedereen autonoom laten zijn zodat ieders eigen verantwoordelijkheid en handelen blijft, maar toch met elkaar in verbinding. Dit straalt uit naar je werk, naar je klant en omgeving. 

Welke dragers heb je als partner, manager, nodig?
•    Niet de ras ondernemer, maar wel de manager/aanstuurder met een ondernemend en enthousiast karakter. Initiatiefvol, kansen zien maar ook pakken, oplossingsgericht zijn, behulpzaam.
•    Ben je klantgericht, dienend, communicatief vaardig?
•    Heb je oog voor mens en maatschappij en durf je deze mooie uitdaging aan te gaan?

Wat ga je doen?
•    Als partner/manager/eigenaar bouw je onder bezielende begeleiding je eigen team van Klusbakfietsers en klanten.
•    Wij van De Klusbakfiets organisatie doen de boekhouding voor je zodat jij je op alle ondernemers aspecten kan focussen.
•    Marketingzaken leveren wij aan zodat jezelf kunt onderzoeken wat je stad nodig heeft om zicht te krijgen op jouw Klusbakfiets vestiging.
•    Wij coachen je de eerste drie maanden om je mee te nemen in dit avontuur, zodat je er niet alleen voor staat.

Het is een feest om op deze manier te bouwen aan een mooiere stad, een mooiere wereld!