• pagetitle pagetitle pagetitle

  Tuinman of hovenier Soest

  √ Ervaren tuinman/hovenier in Soest
  √ Duurzaam en vriendelijk tuinwerk
  √ Goedkoop tarief van €45,- p.u
  √ Flexibel en betrouwbaar

  Meld klus aan

Tuinman en hovenier Soest | Duurzaam en Dichtbij

De tuinman van De Tuinierbakfiets Soest komt naar je toe! Geniet je ook zo van jouw tuin, maar mis je een paar groene vingers of kom je er simpelweg niet aan toe de tuin te onderhouden in Soest? Geen nood! Onze tuinman doet het tuinwerk en jullie het genieten. We maaien het gras, snoeien bomen en heggen en zorgen voor kleurrijke maar onkruidvrije borders. We plaatsen trouwens met net zoveel plezier een kastanje houten hek of nieuwe schutting of denken met je mee over een compleet tuinontwerp. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Goede tuinman Soest gezocht

De tuinman van de ons tuiniersbedrijf komt in Soest naar je toe. Dat doen we graag goed voorbereid. We bespreken samen wat de tuinklus inhoudt en welke aanpak en materialen daarvoor nodig zijn. Dan stappen de hoveniers op de bakfiets om jouw tuinklus professioneel en met plezier te klaren.

Jouw tuinman van de Tuinierbakfiets fietst en tuiniert duurzaam. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën. Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten en denken hierin graag met je mee.

Goedkope tuinman Soest

De hovenier van de Klusbakfiets Soest vindt dat klussen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, met een laag uurtarief van €47,50 per uur excl. btw + 30 min reistijd. Mocht het nodig zijn, plannen we een huisbezoek waarin we het werk bekijken en een plan maken. Daarvoor rekenen we €45,- excl btw per uur + 30 min reistijd. Deze zullen we dan verrekenen als we de klus gaan uitvoeren op de totale factuur. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 023 - 23 40 940 of meld een klus aan.

Mis je meer dan een paar groene vingers? Denk dan eens aan een abonnement op jouw tuinman of tuinvrouw van de Tuiniersbakfiets. Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

 

 • Tuinman Hovenier Haarlem
 • Goedkope tuinman Haarlem
 • Goede tuinman gezocht Haarlem