• pagetitle pagetitle pagetitle

  Klusvrouw Soest

  √ Ervaren klusvrouw in Soest
  √ Duurzaam kluswerk
  √ Goedkoop tarief van €45,- p.u.
  √ Flexibel en betrouwbaar

  Meld klus aan

Klusvrouw Soest | Duurzaam, Dichtbij, Niet Duur

De beste klusvrouw van Soest komt naar je toe! Blijft jouw kluslijst ook te lang liggen? Kom je er niet aan toe? Is het net die ene klus waar je zelf niet zo handig in bent?
We kennen het allemaal en dat is precies de reden dat de klusvrouw van De Klusbakfiets Soest bestaat.
Met ons klusbedrijf vol enthousiaste klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Klusvrouw Soest gezocht

Van het plakken van plinten tot het schuren van uw trappen, van het knippen van uw heg, tot het isoleren van uw dak, van het schilderen van uw huis tot het vervangen van licht in uw schuur. We werken met liefdevolle aandacht aan een duurzaam resultaat. Waar mogelijk en waar wenselijk maken wij zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen.

Onze Soestse klusvrouw komt graag goed voorbereid bij je langs, dus voorafgaand aan de klus bespreken we samen jouw klus en welke aanpak en materialen daarvoor nodig zijn. Geen gedoe, geen onnodige kosten.

Goede klusvrouw Soest

Ons klusbedrijf fietst en klust duurzaam in Soest. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën. Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten en denken we graag met je mee.

Prijs klusvrouw Soest

De klusjesvrouw van de Klusbakfiets Soest vindt dat klussen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, met een laag uurtarief van €47,50 per uur excl. btw + 30 min reistijd. Mocht het nodig zijn, plannen we een huisbezoek waarin we het werk bekijken en een plan maken. Daarvoor rekenen we €45,- excl btw per uur + 30 min reistijd. Deze zullen we dan verrekenen als we de klus gaan uitvoeren op de totale factuur. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 023 - 23 40 940 of meld een klus aan.

 • Klusvrouw Haarlem
 • Klusvrouw gezocht Haarlem
 • Goede Klusvrouw Haarlem