• pagetitle pagetitle pagetitle

  Tuinman of hovenier Rotterdam

  √ Professioneel en goede tuinman/hovenier in Rotterdam
  √ Duurzaam en ambachtelijk tuinwerk
  √ Goedkoop uurtarief van €45,- per uur
  √ Flexibel en betrouwbaar

  Meld klus aan

Tuinman en hovenier Rotterdam | Duurzaam en Dichtbij

De tuinman van De Tuinierbakfiets Rotterdam komt naar je toe! Geniet je ook zo van jouw tuin, maar mis je een paar groene vingers of kom je er simpelweg niet aan toe de tuin te onderhouden in Rotterdam? Geen nood! Onze tuinman doet het tuinwerk en jullie het genieten. We maaien het gras, snoeien bomen en heggen en zorgen voor kleurrijke maar onkruidvrije borders. We plaatsen trouwens met net zoveel plezier een kastanje houten hek of nieuwe schutting of denken met je mee over een compleet tuinontwerp. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Goede tuinman Rotterdam gezocht

De tuinman van de ons tuiniersbedrijf komt in Rotterdam naar je toe. Dat doen we graag goed voorbereid. We bespreken samen wat de tuinklus inhoudt en welke aanpak en materialen daarvoor nodig zijn. Dan stappen de hoveniers op de bakfiets om jouw tuinklus professioneel en met plezier te klaren.

Jouw tuinman van de Tuinierbakfiets fietst en tuiniert duurzaam. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën. Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten. Met kennis van de laatste ontwikkelingen, denken we graag met je mee.

Goedkope tuinman Rotterdam

De tuinman van de Tuinierbakfiets Rotterdam vindt dat klussen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, dus bij ons geen dure voorrijkosten, maar een laag uurtarief van €46,- per uur excl. btw. Mocht het nodig zijn dat wij van te voren bij u langs moeten komen om de klus in te schatten, vragen wij daarvoor eenmalig €46,- excl. btw. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 010 - 32 20 677 of meld een klus aan.

Mis je meer dan een paar groene vingers? Denk dan eens aan een abonnement op jouw tuinman of tuinvrouw van de Tuiniersbakfiets. Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

 

 • Tuinman Hovenier Rotterdam
 • Goedkope tuinman Rotterdam
 • Goede tuinman gezocht Rotterdam