• pagetitle pagetitle pagetitle

  Schilder Nijmegen

  √ Professioneel en goede schilder in Nijmegen
  √ Duurzaam en ambachtelijk schilderwerk
  √ Goedkoop uurtarief van €46,- per uur
  √ Flexibel en betrouwbaar

  Meld klus aan

Schilder Nijmegen | Duurzaam, Dichtbij en niet Duur

De schilders van de Schilderbakfiets komen in Nijmegen naar je toe. Dat doen we graag goed voorbereid. We bespreken samen je schilder- of behangklus, de aanpak en welke materialen we daarvoor nodig hebben.
Daarna komen de schilders op de bakfiets naar je toe gesneld om jouw klus professioneel en met plezier te klaren. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, lokaal en niet duur.

Gezocht schilder Nijmegen.

Bij goed schilderwerk komt meer kijken dan een pot en een kwast. Van schuren en ontvetten tot de juiste primer gebruiken, onze professionele schilders in Nijmegen besteden veel aandacht aan een goede basis. Wanneer nodig vervangen we zelfs rotte kozijndelen of herstellen we scheuren in de muren. Dat scheelt je een aparte afspraak met de timmerman. Dit alles zodat jouw huis er weer jaren piekfijn uitziet!

De schilder van De Schilderbedrijf in Nijmegen fietst en schildert duurzaam. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën.
Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten. Met kennis van de laatste ontwikkelingen, denken we graag met je mee.

Prijzen schilder Nijmegen.

De schilder van De Schilderbakfiets Nijmegen vindt dat klussen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, dus bij ons geen dure voorrijkosten, maar een laag uurtarief van €46,- per uur excl. btw. Mocht het nodig zijn dat wij van te voren bij u langs moeten komen om de klus in te schatten, vragen wij daarvoor eenmalig €46,- excl. btw. Deze kosten worden na afronding van de klus verrekend op de totale factuur. 

Wil je binnen of buiten met schilder- en/of behangwerk aan de slag in Nijmegen? Dit is te allen tijde mogelijk.

Bel 024 - 23 40 450, of meld een klus aan.

 • Schilder gezocht Nijmegen
 • Schilder behanger Nijmegen
 • Prijzen schilder Nijmegen