• pagetitle pagetitle pagetitle

  Klusjesman Leiden

  √ Professionele en betrouwbare klusjesman in Leiden
  √ Duurzaam en ambachtelijk kluswerk
  √ Goedkoop uurtarief van €45,- per uur
  √ Flexibel en betrouwbaar

  Meld klus aan

Klusjesman Leiden | Duurzaam, Dichtbij, Niet Duur

De klusjesman in Leiden komt naar je toe! Blijven jouw klusjes ook te lang liggen? Kom je er zelf niet aan toe? Of ben je zelf gewoon niet zo handig?
We kennen het allemaal en dat is precies de reden waarom klusbedrijf De Klusbakfiets Leiden bestaat.
Met ons team vol enthousiaste, gezellige en handige klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, lokaal en niet duur.

Klusjesman Leiden gezocht.

Een kraan monteren, afvoer vervangen, keuken plaatsen, badkamer opknappen, een extra ruimte creëren, zolder verbouwen, schilderij ophangen of een lamp vervangen? Onze ervaren klusjesman weet raad met elke klus.
Onze Leidense klusjesman of -vrouw komt graag goed voorbereid langs, dus voorafgaand aan iedere klus bespreken we de opdracht, de aanpak en welke materialen daarvoor nodig zijn. Geen gedoe, geen onnodige kosten.

Goede klusjesman Leiden.

Ons klusbedrijf fietst en klust duurzaam in Leiden. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën. Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten.
Met kennis van de laatste ontwikkelingen, denken we graag met je mee.

Betaalbare klusjesman Leiden.

De klusjesman van de Klusbakfiets Leiden vindt dat klussen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, dus bij ons geen dure voorrijkosten, maar een laag uurtarief van €45,- per uur excl. btw. Mocht het nodig zijn dat wij van te voren bij u langs moeten komen om de klus in te schatten, vragen wij daarvoor eenmalig €45,- excl. btw. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 071 - 23 40 702 of meld een klus aan.

 • Klusjesman Leiden
 • Klusjesman gezocht Leiden
 • Goede klusjesman Leiden