• pagetitle pagetitle pagetitle

  Schilder Enschede

  √ Professioneel en goede schilder in Enschede
  √ Duurzaam en ambachtelijk schilderwerk
  √ Goedkoop uurtarief vanaf €35,- per uur
  √ Flexibel en betrouwbaar

  Meld klus aan

Schilder Enschede | Duurzaam, Dichtbij en Niet Duur

De schilders van de Schilderbakfiets komen in Enschede naar je toe. Dat doen we graag goed voorbereid. We bespreken samen je schilder- of behangklus en welke aanpak en materialen je daarvoor nodig hebt. Daarna komen de schilders op de bakfiets naar je toe gesneld om jouw klus professioneel en met plezier te klaren. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Gezocht schilder Enschede

Bij goed schilderwerk komt meer kijken dan een pot en een kwast. Van schuren en ontvetten tot de juiste primer gebruiken, onze professionele schilders in Enschede besteden veel aandacht aan een goede basis. Wanneer nodig vervangen we zelf rotte kozijndelen of herstellen we scheuren in muren. Dat scheelt je een aparte afspraak met de timmerman. Dit alles zodat jouw huis of monumentale pand er weer jaren piekfijn uitziet!

De schilder van van schilderbedrijf in Enschede fietst en schildert duurzaam. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën.
Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten. Met kennis van de laatste ontwikkelingen, denken we graag met je mee.

Prijzen schilder Enschede

De schilder van de Schilderbakfiets Enschede vindt dat schilderen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, dus bij ons geen dure voorrijkosten, maar een laag uurtarief vanaf €35,- per uur excl. 9% btw. Daarnaast rekenen wij €15,- per dag voor de algemene- en servicekosten. In deze kosten zitten alle voorbereidende werkzaamheden zodat de schilder compleet voorbereid bij je voor de deur staat op het afgesproken moment in Enschede.

Wil je buitenshuis of binnenshuis met schilder- en/of behangwerk aan de slag in Enschede? Dit is te allen tijde mogelijk. Bel 053 2340270 of vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of ga direct naar meld een klus aan.

 • Schilder gezocht Enschede
 • Schilder behanger Enschede
 • Prijzen schilder Enschede