• pagetitle pagetitle pagetitle

    Timmerklus?

    De timmerman van de Klusbakfiets Eindhoven komt naar je toe voor al je kleine en grote klussen. 

    Meld klus aan

Timmerman Eindhoven | Duurzaam, Dichtbij, Niet Duur

De beste timmerman van Eindhoven komt naar je toe! Blijft jouw timmerklus ook te lang liggen? Kom je er niet aan toe? Is het net die ene klus waar je zelf niet zo handig in bent?
We kennen het allemaal en dat is precies de reden dat de timmerman van De Klusbakfiets Eindhoven bestaat.
Met ons klusbedrijf vol enthousiaste klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Timmerman Eindhoven gezocht

Een keuken plaatsen, een extra ruimte creëren, zolder verbouwen, kasten in elkaar zetten, houten meubels maken of dakkozijnen plaatsen? Onze ervaren timmerman weet raad met elke klus.

Onze Eindhovense timmerman komt graag goed voorbereid bij je langs, dus voorafgaand aan de klus bespreken we samen jouw klus en welke aanpak en materialen daarvoor nodig zijn. Geen gedoe, geen onnodige kosten.

Goede timmerman Eindhoven

Ons klusbedrijf fietst en klust duurzaam in Eindhoven. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën. Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten. Met kennis van de laatste ontwikkelingen, denken we graag met je mee.

Goedkope timmerman Eindhoven

De timmerman van de Klusbakfiets Eindhoven vindt dat klussen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, dus bij ons geen dure voorrijkosten, maar een laag vast uurtarief van €35,- per uur excl. btw.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 040 2405475 of meld een klus aan.

  • Gezocht timmerman Eindhoven
  • Timmerman Eindhoven
  • Goede timmerman Eindhoven