• pagetitle pagetitle pagetitle

  Tuinman of hovenier Den Haag

  √ Professioneel en goede tuinman/hovenier in Den Haag
  √ Duurzaam en ambachtelijk tuinwerk
  √ Goedkoop uurtarief van €40,- per uur
  √ Flexibel en betrouwbaar

  Meld klus aan

Tuinman en hovenier Den Haag | Duurzaam en Dichtbij

De tuinman van De Tuinierbakfiets Den Haag komt naar je toe! Geniet je ook zo van jouw tuin, maar mis je een paar groene vingers of kom je er simpelweg niet aan toe de tuin te onderhouden in Den Haag? Geen nood! Onze tuinman doet het tuinwerk en jullie het genieten. We maaien het gras, snoeien bomen en heggen en zorgen voor kleurrijke maar onkruidvrije borders. We plaatsen trouwens met net zoveel plezier een kastanje houten hek of nieuwe schutting of denken met je mee over een compleet tuinontwerp. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Goede tuinman Den Haag gezocht

De tuinman van de ons tuiniersbedrijf komt in Den Haag naar je toe. Dat doen we graag goed voorbereid. We bespreken samen wat de tuinklus inhoudt en welke aanpak en materialen daarvoor nodig zijn. Dan stappen de hoveniers op de bakfiets om jouw tuinklus professioneel en met plezier te klaren.

Jouw tuinman van de Tuinierbakfiets fietst en tuiniert duurzaam. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën. Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten. Met kennis van de laatste ontwikkelingen, denken we graag met je mee.

Goedkope tuinman Den Haag

De hovenier van de Tuiniersbakfiets vindt dat tuinonderhoud voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, dus bij ons geen dure voorrijkosten, maar een laag uurtarief van €40,- per uur excl. btw. Daarnaast rekenen wij €15,- per dag voor de algemene- en servicekosten. In deze kosten zitten alle voorbereidende werkzaamheden zodat de tuinman compleet voorbereid bij je voor de deur staat op het afgesproken moment in Den Haag.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 070 - 20 42 622 of meld een klus aan

Mis je meer dan een paar groene vingers? Denk dan eens aan een abonnement op jouw tuinman of tuinvrouw van de Tuiniersbakfiets. Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

 

 • Tuinman Hovenier Den Haag
 • Goedkope tuinman Den Haag
 • Goede tuinman gezocht Den Haag