• pagetitle pagetitle pagetitle

  Klusvrouw Den Bosch

  √ Professioneel en goede klusvrouw in Den Bosch
  √ Duurzaam en ambachtelijk kluswerk
  √ Goedkoop uurtarief van €43,- per uur
  √ Flexibel en betrouwbaar

  Meld klus aan

Klusvrouw Den Bosch | Duurzaam, Dichtbij, Niet DuurDe beste klusvrouw van Den Bosch komt naar je toe! Blijft jouw kluslijst ook te lang liggen? Kom je er niet aan toe? Is het net die ene klus waar je zelf niet zo handig in bent?
We kennen het allemaal en dat is precies de reden dat de klusvrouw van De Klusbakfiets Den Bosch bestaat.
Met ons klusbedrijf vol enthousiaste klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Klusvrouw Den Bosch gezocht

Van het plakken van plinten tot het schuren van uw trappen, van het knippen van uw heg, tot het isoleren van uw dak, van het schilderen van uw huis tot het vervangen van uw keuken. We werken met liefdevolle aandacht aan een duurzaam resultaat. Waar mogelijk en waar wenselijk maken wij zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen.

Onze Haagse klusvrouw komt graag goed voorbereid bij je langs, dus voorafgaand aan de klus bespreken we samen jouw klus en welke aanpak en materialen daarvoor nodig zijn. Geen gedoe, geen onnodige kosten.

Goede klusvrouw Den Bosch

Ons klusbedrijf fietst en klust duurzaam in Den Bosch. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën. Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten. Met kennis van de laatste ontwikkelingen, denken we graag met je mee.

Prijs klusvrouw Den Bosch

De klusvrouw van De Klusbakfiets Den Bosch vindt dat klussen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, dus bij ons geen dure voorrijkosten, maar een laag uurtarief vanaf €43,- per uur excl. btw. Mocht het nodig zijn dat wij van te voren bij u langs moeten komen om de klus in te schatten, vragen wij daarvoor eenmalig €43,- excl. btw. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 073 - 23 40 090 of meld een klus aan.

 • Klusvrouw Den Bosch
 • Klusvrouw gezocht Den Bosch
 • Goede Klusvrouw Den Bosch