• pagetitle pagetitle pagetitle

  Klussen in Roermond

  √ Vriendelijk en betrouwbaar
  √ Flexibel en klantgericht
  √ Zeer scherp tarief
  √ Professionele afwerking

  Meld klus aan

Klussen in Roermond

De klussers van de Klusbakfiets Roermond komen naar je toe! Met ons klusbedrijf vol enthousiaste klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Wij zijn van alle markten thuis. Zo hebben wij ervaren schilders, tuinmannen, timmermannen, isolateurs en natuurlijk allround klusjesmannen. Liever een vrouw? Onze klusvrouwen staan voor je klaar.
Daarnaast hebben we ruime ervaring met licht loodgieterswerk en electraklussen tot de meterkast.

Je ziet ons door heel Roermond fietsen. Zowel in de binnenstad als de omliggende wijken. Wij komen langs voor het ophangen van een lamp tot aan het compleet verzorgen van een verhuizing.
Zie je onze klussers fietsen? Vergeet niet te zwaaien!

Kijk bij onze FAQ als je een vraag hebt waar je zo snel geen antwoord op ziet staan, of stel hier een vraag en wij zullen binnen enkele werkdagen op je vraag reageren.

Bellen kan natuurlijk ook altijd op 0475 - 23 24 90 en volg ons via Instagram en Facebook.

Algemene voorwaarden De Klusbakfiets Roermond


Mitchel Schmitz, partner Roermond e.o.

Wat klanten van ons vinden

 • De Klusbakfiets Roermond ben ik toevallig tegen gekomen op internet. Ik heb een maal geboekt voor klusjes zoals lampen ophangen/schilderijen en gordijnen ophangen. Alles is uitgevoerd zoals ik het wilde. Wel hat ik goed voorbereid waar komt wat. 2e keer weer geboekt en weer heel tevreden. Nu ga ik de klus bakfiets weer boeken. Ze komen snel/ denken mee Tip Top deze Firma.
  Peggy Wiget
 • Vraag om een offerte, komt direct kijken, stuurt snel de offerte, komt snel om de werkzaamheden uit te voeren en werkt vlot door. Gezellig in de omvang. Weet waar hij mee bezig is. Kortom... een volgende keer weten wij hem te weer te vinden. Aanrader.
  Marloes Sweelssen

  • Klussen in Roermond
  • Goede klusser in Roermond
  • Goedkope klussen in Roermond