• pagetitle pagetitle pagetitle

  Klussen in Alphen aan den Rijn

  √ Vriendelijk en betrouwbaar
  √ Flexibel en klantgericht
  √ Zeer scherp tarief
  √ Professionele afwerking

  Meld klus aan

Klussen in Alphen aan den Rijn

De klussers van de Klusbakfiets Alphen aan den Rijn komen naar je toe! Met ons klusbedrijf vol enthousiaste klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Wij zijn van alle markten thuis. Zo hebben wij ervaren schilders, tuinmannen, timmermannen, isolateurs en natuurlijk allround klusjesmannen. Liever een vrouw? Onze klusvrouwen staan voor je klaar.
Daarnaast hebben we ruime ervaring met licht loodgieterswerk en electraklussen tot de meterkast.

Je ziet ons door heel Alphen aan den Rijn fietsen. Zowel in de binnenstad als de omliggende wijken. Wij komen langs voor het ophangen van een lamp tot aan het compleet verzorgen van een verhuizing.
Zie je onze klussers fietsen? Vergeet niet te zwaaien!

Kijk bij onze FAQ als je een vraag hebt waar je zo snel geen antwoord op ziet staan, of stel hier een vraag en wij zullen binnen enkele werkdagen op je vraag reageren.

Bellen kan natuurlijk ook altijd op 0172 - 25 50 33 en volg ons via Instagram en Facebook.

Algemene voorwaarden De Klusbakfiets Alphen aan den Rijn

Wat klanten van ons vinden

 • Vriendelijk personeel, vriendelijke prijzen, snelle reactie op mijn aanvraag en netjes uitgevoerd werk. Er wordt ook overleg met de klant gepleegd voordat de werkzaamheden starten. Op die manier worden telleurstellingen achteraf voorkomen, omdat het vooraf duidelijk is wat het gewenste eindresultaat moet zijn. Ik raad dit bedrijf van harte aan.
  Sjoerd Hansen