• pagetitle pagetitle pagetitle

  Klussen in Alphen aan den Rijn

  √ Vriendelijk en betrouwbaar
  √ Flexibel en klantgericht
  √ Zeer scherp tarief
  √ Overleg en advies

  Meld klus aan

Klussen in Alphen aan den Rijn

De klussers van de Klusbakfiets Alphen aan den Rijn komen naar je toe! Met ons klusbedrijf vol enthousiaste klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Wij zijn van alle markten thuis. Zo hebben wij ervaren schilders, tuinmannen, timmermannen, isolateurs en natuurlijk allround klusjesmannen. Liever een vrouw? Onze klusvrouwen staan voor je klaar.
Daarnaast hebben we ruime ervaring met licht loodgieterswerk en electraklussen tot de meterkast.

Je ziet ons door heel Alphen aan den Rijn fietsen. Zowel in de binnenstad als de omliggende wijken. Wij komen langs voor het ophangen van een lamp tot aan het compleet verzorgen van een verhuizing.

Kijk bij onze FAQ als je een vraag hebt waar je zo snel geen antwoord op ziet staan, of stel hier een vraag en wij zullen binnen enkele werkdagen op je vraag reageren.

Bellen kan natuurlijk ook altijd op 0172 - 25 50 33 en volg ons via Instagram en Facebook.

Algemene voorwaarden De Klusbakfiets Alphen aan den Rijn


Mariska Sluijs - Ekelschot, partner Alphen aan den Rijn e.o. 

Wat klanten van ons vinden

 • De Klusbakfiets (Alphen a/d Rijn) is een prima service! Ze konden binnen een week een klusjesman naar mijn huis sturen om te helpen met het installeren van planken en verlichting. De klusjesman was goed voorbereid met al het gereedschap dat nodig was. Het team was flexibel en sprak Engels met mij aangezien mijn Nederlands nog niet goed genoeg is, dat was een enorme opluchting. Bedankt voor de hulp!
  Laura Morris
 • Er moest een afzuigkap in de keuken worden opgehangen en aangesloten. De handleiding was heel onduidelijk en uit de tekeningen was nauwelijks af te leiden waar welk onderdeel gemonteerd moest worden. Klusbakfietser Eike heeft onwijs zijn best gedaan om het apparaat perfect op te hangen en heeft alles super netjes afgewerkt. Ik ben erg tevreden.
  Frauke Horstmann
 • Was weer heel dankbaar dat er zo vlug iemand beschikbaar was voor een lekkende afvoer van mijn wasmachine. Echte loodgieter hoefde ik niet te proberen of die tijd hadden. Ook financieel nu een redelijke prijs betaald, wat anders misschien een dure reparatie zou zijn geweest. Heel fijne mensen die je graag willen helpen.
  Tonny Horn - van 't Hof
 • Vriendelijk personeel, vriendelijke prijzen, snelle reactie op mijn aanvraag en netjes uitgevoerd werk. Er wordt ook overleg met de klant gepleegd voordat de werkzaamheden starten. Op die manier worden telleurstellingen achteraf voorkomen, omdat het vooraf duidelijk is wat het gewenste eindresultaat moet zijn. Ik raad dit bedrijf van harte aan.
  Sjoerd Hansen