• pagetitle pagetitle pagetitle

  Timmerman Amersfoort

  √ Professioneel en goede timmerman in Amersfoort
  √ Duurzaam en ambachtelijk timmerwerk
  √ Goedkoop uurtarief van €46,- per uur
  √ Flexibel en betrouwbaar

  Meld klus aan

Timmerman Amersfoort | Duurzaam, Dichtbij, Niet Duur

De beste timmerman van Amersfoort komt naar je toe! Blijft jouw timmerklus ook te lang liggen? Kom je er niet aan toe? Is het net die ene klus waar je zelf niet zo handig in bent?
We kennen het allemaal en dat is precies de reden dat de timmerman van De Klusbakfiets Amersfoort bestaat.
Met ons klusbedrijf vol enthousiaste klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Timmerman Amersfoort gezocht

Een keuken plaatsen, een extra ruimte creëren, zolder verbouwen, kasten in elkaar zetten, houten meubels maken of dakkozijnen plaatsen? Onze ervaren timmerman weet raad met elke klus.

Onze Amersfoortse timmerman komt graag goed voorbereid bij je langs, dus voorafgaand aan de klus bespreken we samen jouw klus en welke aanpak en materialen daarvoor nodig zijn. Geen gedoe, geen onnodige kosten.

Goede timmerman Amersfoort

Ons klusbedrijf fietst en klust duurzaam in Amersfoort. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën. Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten. Met kennis van de laatste ontwikkelingen, denken we graag met je mee.

Goedkope timmerman Amersfoort

De timmerman van de Klusbakfiets Amersfoort vindt dat klussen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, dus bij ons geen dure voorrijkosten, maar een laag uurtarief van €46,- per uur excl. btw. Mocht het nodig zijn dat wij van te voren bij u langs moeten komen om de klus in te schatten, vragen wij daarvoor eenmalig €46,- excl. btw. Deze kosten worden na afronding van de klus verrekend op de totale factuur. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 033 - 23 40 866 of meld een klus aan.

 • Gezocht timmerman Amersfoort
 • Timmerman Amersfoort
 • Goede timmerman Amersfoort