• pagetitle pagetitle pagetitle

  Timmerman Alphen aan den Rijn

  √ Ervaren timmerman in Alphen aan den Rijn
  √ Duurzaam en vriendelijk timmerwerk
  √ Goedkoop uurtarief vanaf €45,- p.u.
  √ Flexibel en betrouwbaar

  Meld klus aan

Timmerman Alphen aan den Rijn | Duurzaam en Dichtbij

De beste timmerman van Alphen aan den Rijn komt naar je toe! Blijft jouw timmerklus ook te lang liggen? Kom je er niet aan toe? Is het net die ene klus waar je zelf niet zo handig in bent?
We kennen het allemaal en dat is precies de reden dat de timmerman van De Klusbakfiets Alphen aan den Rijn bestaat.
Met ons klusbedrijf vol enthousiaste klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Timmerman Alphen aan den Rijn gezocht

Een keuken plaatsen, een extra ruimte creëren, zolder verbouwen, kasten in elkaar zetten, houten meubels maken of dakkozijnen plaatsen? Onze ervaren timmerman weet raad met elke klus.

Onze Alphen aan den Rijnse timmerman komt graag goed voorbereid bij je langs, dus voorafgaand aan de klus bespreken we samen jouw klus en welke aanpak en materialen daarvoor nodig zijn. Geen gedoe, geen onnodige kosten.

Goede timmerman Alphen aan den Rijn

Ons klusbedrijf fietst en klust duurzaam in Alphen aan den Rijn. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën. Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten, we denken graag met je mee.

Goedkope timmerman Alphen aan den Rijn

De timmerman van de Klusbakfiets Alphen aan den Rijn vindt dat klussen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, dus bij ons geen dure voorrijkosten, maar een laag uurtarief vanaf €45,- per uur excl. btw. Mocht het nodig zijn dat wij van te voren bij u langs moeten komen om de klus in te schatten, vragen wij daarvoor eenmalig €45,- excl. btw. 
Deze kosten worden na afronding van de klus verrekend op de totale factuur. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 0172 - 25 50 33 of meld een klus aan.

 • Timmerman Alphen aan den Rijn gezocht
 • Timmerman Alphen aan den Rijn
 • Goede timmerman Alphen aan den Rijn