• pagetitle pagetitle pagetitle

  Schilder Almere

  √ Professioneel en goede schilder in Almere
  √ Duurzaam en ambachtelijk schilderwerk
  √ Goedkoop uurtarief vanaf €46,- per uur
  √ Flexibel en betrouwbaar

  Meld klus aan

Schilder Almere | Duurzaam, Dichtbij en Niet Duur

De schilders van de Schilderbakfiets komen in Almere naar je toe. Dat doen we graag goed voorbereid. We bespreken samen je schilder- of behangklus en welke aanpak en materialen je daarvoor nodig hebt. Daarna komen de schilders op de bakfiets naar je toe gesneld om jouw klus professioneel en met plezier te klaren. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Gezocht schilder Almere

Bij goed schilderwerk komt meer kijken dan een pot en een kwast. Van schuren en ontvetten tot de juiste primer gebruiken, onze professionele schilders in Almere besteden veel aandacht aan een goede basis. Wanneer nodig vervangen we zelf rotte kozijndelen of herstellen we scheuren in muren. Dat scheelt je een aparte afspraak met de timmerman. Dit alles zodat jouw huis of monumentale pand er weer jaren piekfijn uitziet!

De schilder van van schilderbedrijf in Almere fietst en schildert duurzaam. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën.
Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten. Met kennis van de laatste ontwikkelingen, denken we graag met je mee.

Prijzen schilder Almere

De schilder van de Schilderbakfiets Almere vindt dat schilderen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, dus bij ons geen dure voorrijkosten, maar een laag uurtarief vanaf €46,- per uur excl. 9% btw. Mocht het nodig zijn dat wij van te voren bij u langs moeten komen om de klus in te schatten, vragen wij daarvoor eenmalig €46,- excl. btw. Deze kosten worden na afronding van de klus verrekend op de totale factuur.

Wil je buitenshuis of binnenshuis met schilder- en/of behangwerk aan de slag in Almere? Dit is te allen tijde mogelijk.
Bel 036 - 23 40 704 of meld een klus aan.

 • Schilder gezocht Den Haag
 • Schilder behanger Den Haag
 • Prijzen schilder Den Haag